Microsoft opdaterer Surface Pro 2 med hurtigere processor

0

Surface Pro 2 har i stilhed fået opdateret processorkraften.

Microsoft Surface Pro 2
Microsoft Surface Pro 2

Hvis du før jul har købt Microsoft Surface Pro 2, så kan der være grund til at føle sig ærgerlig til mode. Ifølge The Verge, så har Microsoft omkring slutningen af december sent nye opdaterede udgaver af Surface Pro 2 på markedet.

Den oprindelige processor, Intel i5-4200U 1.6 GHz, er udskiftet med Intel i5-4300U 1.9 GHz. De to CPU-chips er relativt ens og har samme features, så den største forskel ligger i clockfrekvensen.

En talsperson for Microsoft har sendt The Verge en udtalelse hvor der kort og godt står, at Microsoft rutinemæssigt ændrer interne komponenter gennem livstiden på et produkt.

Overvejer du at købe Surface Pro 2 med Windows 8 kan der altså være god grund til, at undersøge hvilken processortype der sidder i produktet.

Microsoft i Danmark har over for MereMobil.dk bekræftet udtalesen som tidligere har været bragt på The Verge.

Mere til historien

Surface Pro 2 er en tabletbaseret PC’er med Windows 8.1. Der kan tilkøbes et tastatur, som klikkes på under skærmen med en magnetklips. Surface Pro 2 har én USB-udgang samt udtag til ekstern skærm via et særligt kabel som er nødvendigt, hvis man ønsker at tilslutte den til en HDMI-skærm.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer