Microsoft opdaterer Surface Pro 2 med hurtigere processor

Surface Pro 2 har i stilhed fået opdateret processorkraften.

Microsoft Surface Pro 2

Microsoft Surface Pro 2

Hvis du før jul har købt Microsoft Surface Pro 2, så kan der være grund til at føle sig ærgerlig til mode. Ifølge The Verge, så har Microsoft omkring slutningen af december sent nye opdaterede udgaver af Surface Pro 2 på markedet.

Den oprindelige processor, Intel i5-4200U 1.6 GHz, er udskiftet med Intel i5-4300U 1.9 GHz. De to CPU-chips er relativt ens og har samme features, så den største forskel ligger i clockfrekvensen.

En talsperson for Microsoft har sendt The Verge en udtalelse hvor der kort og godt står, at Microsoft rutinemæssigt ændrer interne komponenter gennem livstiden på et produkt.

Overvejer du at købe Surface Pro 2 med Windows 8 kan der altså være god grund til, at undersøge hvilken processortype der sidder i produktet.

Microsoft i Danmark har over for MereMobil.dk bekræftet udtalesen som tidligere har været bragt på The Verge.

Mere til historien

Surface Pro 2 er en tabletbaseret PC'er med Windows 8.1. Der kan tilkøbes et tastatur, som klikkes på under skærmen med en magnetklips. Surface Pro 2 har én USB-udgang samt udtag til ekstern skærm via et særligt kabel som er nødvendigt, hvis man ønsker at tilslutte den til en HDMI-skærm.

Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
EA-chef: Microsofts opkøb af Activision Blizzard betyder ikke noget

Microsofts opkøb af Activision Blizzard er ikke uden problemer. Konkurrenten EA er dog ikke bekymret, lyder det fra topchefen.

(mere…)
UK: Microsofts opkøb af Activision er afvist

De engelske myndigheder har spændt ben for godkendelse af Microsofts ønskede opkøb af Activision Blizzard Entertainment.

(mere…)
Windows 10 lukker om to år

Kører du Windows 10, skal du inden længe overveje at opdatere til Windows 11.

(mere…)
Vil Samsung droppe Google og tilføje Bing?

Samsung overvejer, ifølge rygterne, at droppe Google som søgemaskine i telefonerne. Kan Bing erstatte Google?

(mere…)
Sådan tilføjer du Snapchats linser til dit næste Teams-møde

Snapchat kan nu bruges i Microsoft Teams. Brugerne kan vælge blandt 26 linser f.eks. forvandling til tegneseriefigur.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram