Lumigon snart klar med ny 4G-smartphone

4

Bekræftet: Den danske mobilproducent, Lumigon bekræfter nu, at de har en 4G-smartphone på vej.

Lumigon T2 (Foto: Lumigon)
Lumigon T2 (Foto: Lumigon)

I maj måned sendte den danske mobilproducent Lumigon, deres første færdige smartphone i handlen, dog ikke på det danske marked – i hvert fald ikke officielt.

Sikkert var det dog, at telefonen Lumigon T2, kunne købes på hjemmesiden Expansys.dk.

Lumigon T2 – vi har den i hænderne

MereMobil.dk har tidligere talt med direktør Lars Gravesen, da han i sommer deltog i vores podcast, som satte fokus på danske mobilproducent.

 – Lyt til vores podcast ”Lumigon – historien om det danske smartphone-eventyr”.

Dengang fortalte Lars Gravesen også, at de arbejdede på en 4G telefon, som var tiltænkt de markeder hvor dette er i foku, bl.a. Danmark. Det er denne smartphone som selskabet nu teaser for på deres Facebook-side.

Sådan skriver Lumigon på deres Facebook-side, mandag d. 6. januar 2014.
Sådan skriver Lumigon på deres Facebook-side, mandag d. 6. januar 2014.

– ”Time is near where we will reveal our new 4G mobile phone with outstanding performance and new innovative features never seen before on a mobile phone,” skriver Lumigon.

Overfor MereMobil.dk bekræfter Lumigon også oplysningerne.

– “Jeg kan bekræfte, at vi arbejder på en 4G smartphone, men kan desværre ikke kommentere på timingen. Vi glæder os til at dele flere detaljer med jer,” lyder den kortfattede kommentar fra pressemedarbejder Rikke Juul Hansen, Lumigon.

Hvornår 4G-produktet er klar til lancering, hvordan det prissættes – og om det denne gang kommer officielt på det danske marked er endnu uvist.

MereMobil.dk følger sagen.

Lumigon T2 (Foto: Lumigon)
Lumigon T2 (Foto: Lumigon)

Mere til historien

Lumigon meldte sig på banen første gang i februar måned 2010, altså for snart fire år siden. Dengang hed en af modellerne T1 – denne blev dog aldrig en realitet

I stedet offentliggjorde Lumigon afløseren, som hed T2. Dette var telefonen, som altså nåede i handlen, blot ikke officielt på det danske marked. Hvilke nye smartphones, som Lumigon er på vej med er endnu uvist.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer