Lumia Black kommer nu – læs hvad den kan

9

Web-TV: Nokia Lumia Black-opdateringen er på vej. Læs her hvilke Lumia-telefoner der kan opdateres og hvad Black betyder for dig.

Nokia Lumia Black
Nokia Lumia Black kommer til udvalgte modeller

Den næste store planlagte opdatering af Windows Phone 8 systemet på Nokias mobilprodukter, Lumia Black, er netop begyndt at rulle ud til enhederne. Det oplyser Microsoft.

Blandt nyhederne er en ny Glance Screen, hvor man fra mobilens låseskærm, kan se op til fem funktioner, uden at vække telefonen. Eksempelvis antallet af mistede opkald, SMS-beskeder, mails m.fl.

Glance Screen har også en nattilstand der bringer skærmen frem, når mørket falder på.

Podcast: Vil Nokia og Microsofts mobiler få succes?

http://www.youtube.com/watch?v=JzxSo-pI-YE

Ny avanceret foto-del

Nokia Camera samler Nokia Smartcam og Nokia Procam direkte i én avanceret foto-applikation med mange muligheder for, at skabe kreative fotografier. Tidligere var disse selvstændige enkelt apps.

I forbindelse med testen af Nokia Lumia 1020 afprøvede vi Nokia Camera, som vi klart vurderer, som en af de bedste kamera-applikationer på markedet, hvis man vil lidt mere, end blot point-and-shoot.

Efter opdateringen kan ens billeder ses i Nokia Storyteller, der kan vise og organiseres efter sted og tid endda med interaktive kort.

Nokia Black bringer også den seneste version af Here Maps til smartphonen.

Nokia Beamer gør det muligt, at dele skærmbilledet fra telefonen direkte over på en hvilken som helst skærm, der er forbundet til internettet.

Nokia Lumia Black Glance Screen
Glance Screen på Nokia Lumia

Hvilke telefoner kan opdateres?

Hvilke Nokia Lumia telefoner som kan opdateres til Lumia Black, er det relevante spørgsmål.

Nokia og Microsoft oplyser, at Lumia Black netop nu ruller ud til Lumia 1020 og Lumia 925. I de kommende uger, følger flere modeller.

Følgende Lumia telefoner kan opdateres: Lumia 520, Lumia 620, Lumia 625, Lumia 720, Lumia 820, Lumia 920, Lumia 925 og Lumia 1020.

Telefonen søger automatisk efter opdateringen, men det er muligt, selv at foretage en manuel søgning.

Hvis du har modtaget Lumia Black på din telefon, så skriv gerne en kommentar herunder.

Så godt sidder Nokia på Windows Phone

Mere til historien

Den seneste udgave af Nokia Camera kommer også med understøttelse af RAW DNG-fotoformat, vel at mærke kun på modellerne Nokia Lumia 1020 og Lumia 1520. RAW er relevant for det super kreative hobbyfotografer. Nokia har skrevet en blogindlæg om RAW-formatet i Lumia-telefonerne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
9 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer