LG’s kommende topmodeller får fingeraftryksscanner

0

RYGTE: Skal man tro de seneste rygter, så vil LG’s kommende topmodeller også have fingeraftryksscanner, ligesom iPhone 5S og HTC One Max.

HTC One Max (Foto: HTC)
Fingeraftryksscanneren ses her på bagsiden af HTC One Max (Foto: HTC)

Fingeraftryksscannere var på et tidspunkt det helt store i computere, men sidste år begyndte mobilproducenterne også at benytte teknikken i smartphones. Apple har funktionen i deres iPhone 5S og HTC har benyttet det i deres phablet, HTC One Max.

Men nu forlyder det altså også, at LG går dem i bedene og bruger funktionen i nogle af deres kommende telefoner. Det skriver Androidguys.com.

Rygterne siger ikke noget om, hvilke modeller vi skal forvente at se fingeraftryksscanner på, men det forventes LG er på vej med både en LG G3 og måske en LG G2 Pro.

 – LG G3 måske i handlen til maj

LG G3 er en oplagt mulighed, da det var under overvejelse til sidste års topmodel LG G2. Det skriver Pocketnow.com.

 – WEB-TV: LG G Flex – eksklusiv Danmarks-premiere

LG har endnu ikke hverken be- eller afkræftet, at der vil komme fingeraftryksscanner på en eller flere af deres kommende produkter.

Mere til historien

Både Apple og HTC benyttede fingeraftryksscanner i 2013, men på henholdsvis iPhone 5S og HTC One Max er den teknik der er brugt, forskellig fra hinanden.

Placeringen af fingeraftryksscanneren er også forskellig, da den er på ”hjem-knappen” på iPhone 5S, mens den er på bagsiden på HTC One Max.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer