LG klar med Fitbit-konkurrent – LG Lifeband Touch

0

CES: LG har i aften afholdt pressemøde og ganske som ventet bød det på præsentationen af LGs bud på en wearable-gadget – nemlig LG Lifeband Touch.

LG Lifeband Touch (Foto: LG)
LG Lifeband Touch (Foto: LG)

Der har været en masse skriverier om, at LG var på vej med et smartwatch ligesom konkurrenterne Samsung og Sony.

LG har ikke selv ville kommentere på rygterne, dog har de tidligere udtalt, at de havde et produkt i kategorien ”wearable gadgets” i deres pipeline.

Hvilket smartwatch skal du vælge – Sony eller Samsung?

I dag blev dette så en realitet, da LG under pressemødet på årets CES-messe præsenterede deres LG Lifeband Touch.

LG Lifeband Touch er et fitness armbånd med en touch-venlig OLED-skærm, som viser informationer over aktivitet og forbrændte kalorier. Foruden dette, så præsenterede LG også deres nye Heart Rate Earphones, som via målinger i dit indre, kan måle din hjerterytme – oveni det kan de også bruges som almindelige høretelefoner. Det skriver Amobil.no.

LG Lifeband Touch har nogle funktioner, som konkurrenterne Fitbit og Nike Fuelband.

Det er dog ikke kun fitness og fysisk aktivitet, som LG Lifeband Touch kan holde styr på. Du kan nemlig også styre musikken, få indgående opkald og beskeder direkte ”på armen”.

LG Lifeband Touch kan parres med både Android og iOS-enheder, og det kan kommunikere med træningsapplikationer, som LG Fitness, Runkeeper og Endomondo.

Det er endnu uvist hvornår LG Lifeband Touch og Heart Rate Earphones kommer på markedet, samt til hvilken pris. Ligesom det også endnu er uvist om det vil blive tilgængeligt på det danske marked.

Mere til historien

LG har for alvor gjort sig selv bemærket på smartphone-markedet igen efter deres LG Optimus G og LG G2, samt samarbejdet med Google, som har budt på Nexus 4 og senest også Nexus 5.

Rygterne er også allerede nu begyndt at svirre om en kommende efterfølger til successen LG G2 – du kan læse nogle af de første rygter om LG G3 her.

Du kan i øvrigt også læse vurderingen af LG Lifeband Touch, som CNET har foretaget.

Læs også:
Pebble smartwatch klar i anden generation
LG G2 opdateres til Android KitKat i 2014

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer