LG går direkte til Android 4.4 – springer Android 4.3 over

2

RYGTE: LG planlægger at droppe Android 4.3 Jelly Bean opdateringen til nogle af deres modeller, og i stedet gå direkte til Android 4.4 KitKat opdateringen.

Android 4.4 KitKat
Android 4.4 KitKat

Ifølge hjemmesiden PhoneArena, så planlægger LG at springe Android 4.3 Jelly Bean opdateringen over til nogle af deres smartphone-modeller, og i stedet opdatere dem med den nyeste software-version Android 4.4 KitKat.

 – LG G2 opdateres til Android KitKat i 2014

Det betyder at nogle af telefonerne vil springe Android 4.2 Jelly Bean over og faktisk blive opdateret fra Android 4.1 til Android 4.4. De enheder, som forventes at få KitKat-opdateringen som deres næste store opdatering er: LG Optimus F3, LG Optimus F6, LG G Pad 8.3, LG G Pro Lite, LG Optimus F7, LG Optimus L9 II, LG Optimus Vu II, LG Vu III og et par enheder, som endnu ikke er annonceret. Det skriver GSMArena.com.

 – WEB-TV: LG G Flex – eksklusiv Danmarks-premiere

Umiddelbart så vil LG Optimus 4X HD forblive på Android 4.1.2 Jelly Bean og altså ikke få yderligere opdateringer. Oplysningerne er dog ikke bekræftet af LG.

LG har tidligere officielt meldt ud, at LG G2 bliver opdateret til KitKat i andet kvartal 2014. Vi har på MereMobil.dk intet hørt fra vores kontakter hos LG om, at Optimus G ligger i kø til opdatering til Android 4.4 KitKat.

Mere til historien

Topmodellen for 2014 forventes at få navnet LG G3 og skal man tro de nyeste rygter, så kan denne allerede lande i handlen i løbet af maj måned, hvilket altså er en del måneder før sidste års topmodel LG G2 kom til salg.

Læs også:
LG G2 solgt i 3 millioner eksemplarer

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer