LG G Flex – se tre små tips

Web-TV: Vi viser her tre små tips – et par nyheder som LG har indbygget i software på G Flex.

LG G Flex har tiltrukket sig meget opmærksomhed, på grund af den fleksible skærm, men det er ikke det eneste nye i LGs 6-tommer telefon.

Softwaren har en række interessante nyskabelser, som både er praktiske og sjove.

I web-TV indslaget i denne artikel kan du se tre små tips, til produktet.

På låseskærmen udnyttes bevægelsessensorerne til at flytte billedet op og ned, i takt med telefonens. Det ser meget sjovt ud, men er trods alt i den mere underholdende kategori.

Flere detaljer om LG G Flex

Mere anvendeligt er splitskærm eller multivindue. Hold tilbage-knappen inde et øjeblik, hvorefter programmer der understøtter funktionen, kan trækkes ud på skærmen.  Samsung har tidligere introduceret samme funktion i nogle af deres produkter.

Web-TV: Oplev Samsung NotePro 12.2

På G Flex er der også kommet direkte adgang til fotos, videoer og YouTube fra låseskærmen. Dette aktiveres ved at trække skærmbilledet væk som et gardin.

LG G Flex ligger klar til salg i den danske butikker omkring midten af februar 2014. Prisen er omkring 5.400 kroner uden abonnement.

Mere til historien

I begyndelsen af januar kunne MereMobil.dk, som det første danske medie, tilbyde et tidligt kig på LG G Flex. Se indslaget her, og oplev hvor fleksibel telefonen er.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.