LG G Flex – se tre små tips

Web-TV: Vi viser her tre små tips – et par nyheder som LG har indbygget i software på G Flex.

LG G Flex har tiltrukket sig meget opmærksomhed, på grund af den fleksible skærm, men det er ikke det eneste nye i LGs 6-tommer telefon.

Softwaren har en række interessante nyskabelser, som både er praktiske og sjove.

I web-TV indslaget i denne artikel kan du se tre små tips, til produktet.

På låseskærmen udnyttes bevægelsessensorerne til at flytte billedet op og ned, i takt med telefonens. Det ser meget sjovt ud, men er trods alt i den mere underholdende kategori.

Flere detaljer om LG G Flex

Mere anvendeligt er splitskærm eller multivindue. Hold tilbage-knappen inde et øjeblik, hvorefter programmer der understøtter funktionen, kan trækkes ud på skærmen.  Samsung har tidligere introduceret samme funktion i nogle af deres produkter.

Web-TV: Oplev Samsung NotePro 12.2

På G Flex er der også kommet direkte adgang til fotos, videoer og YouTube fra låseskærmen. Dette aktiveres ved at trække skærmbilledet væk som et gardin.

LG G Flex ligger klar til salg i den danske butikker omkring midten af februar 2014. Prisen er omkring 5.400 kroner uden abonnement.

Mere til historien

I begyndelsen af januar kunne MereMobil.dk, som det første danske medie, tilbyde et tidligt kig på LG G Flex. Se indslaget her, og oplev hvor fleksibel telefonen er.


Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.