LG G Flex på vej til Europa

0

Verdens første bøjelige smartphone, LG G Flex, er lanceret i både Asien og USA og nu er den også på vej på det europæiske marked.

LG G Flex
LG G Flex (Foto: MeeMobil.dk)

Der er ingen tvivl om, at LG havde et super godt år i 2013, som for alvor viste de producerer gode high-end smartphones. Både deres LG Optimus G og senere LG G2 var fremragende produkter.

 – TEST: LG G2 – LG har slået en seks’er

Derfor er forventningerne også store til LG G Flex, som er verdens første bøjelige smartphone. Ikke alene er skærmen buet, men telefonen har også en selvhelende bagside.

 – LG G Flex – her er den kurvede smartphone

Nu oplyser LG i en pressemeddelelse, at LG G Flex vil ramme 20 europæiske lande fra næste måned af. De nævner blandt andet England, Tyskland, Frankrig, Sverige, Østrig og Italien. Med Sverige nævnt kunne det også tyde på, at vi skal forvente telefonen kommer i handlen i Danmark i nær fremtid.

 – WEB-TV: LG G Flex – eksklusiv Danmarks-premiere

Indtil videre er oplysningerne fra LG, at LG G Flex vil blive tilgængelig på det danske marked i løbet af første kvartal, men den endelige pris og salgsdato er endnu ukendt.

Mere til historien

Foruden LG G Flex, så forventes det at LG også kommer med topmodellen LG G3 og holder de seneste rygter vand forventes den allerede i handlen inden sommeren står for døren.

Læs også:
LG G3 – specifikationerne er lækket

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer