LG: G Flex lander i butikkerne medio februar

0

Den kurvede telefon fra LG, som lyder navnet G Flex, er på vej til de danske butikker og kommer i handlen i midten af februar.

Landechef for LG i Danmark, Morten Aagaard, til LG G Flex pressemøde (Foto: MereMobil.dk)
Landechef for LG i Danmark, Morten Aagaard, til LG G Flex pressemøde (Foto: MereMobil.dk)

Tidligere i dag skrev vi, at teleselskaberne havde gjort klar til, at tage imod bestillingerne på den nye smartphone fra LG – LG G Flex. Nu melder LG også, at den er klar.

– LG G Flex kan forudbestilles hos teleselskaberne nu

– “Vi er lige ved at trykke på knappen. G Flex ligger klar i de nordiske butikker inklusive Danmark den 14. februar 2014,” siger Morten Aagaard, landechef for LG i Danmark, til MereMobil.dk.

WEB-TV: Første kig på LG G Flex

Også forhandleren Proshop.dk har LG G Flex på lager fra midten af februar. Prisen på LG G Flex er netop nu 5.462 kroner uden abonnement hos netop Proshop.dk. Den vejledende pris er på 5.999 kroner uden abonnement.

LG G Flex kommer i sortiment hos Telia, Telmore, Telenor, 3, Elgiganten, Call Me, Bilka.dk, Expert og Proshop, hvilket betyder TDC indtil nu er det eneste af de store selskaber, som ikke tager den ind.

 

 

Mere til historien

LG har i 2013 haft et godt år. LG oplyser til MereMobil.dk, at de i fjerdekvartal 2013 solgte 13 milioner smartphones på verdensplan.Ifølge tal fra Gartner blev LG i 2013 verdens fjerdestørste smartphone-producent.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer