LG bekræfter: LG G Pro 2 offentliggørelse i februar

0

Der har været en masse rygter omkring LGs kommende G Pro 2 og nu bekræfter LG, at den offentliggøres i februar måned.

LG Optimus G Pro (Foto: LG)
LG Optimus G Pro (Foto: LG)

Sydkoreanske ET News har været ude med oplysninger om lanceringen af LG G Pro 2, der skal følge op på LG Optimus G Pro, som er LGs direkte konkurrent til Samsung Galaxy Note.

 – TEST: Samsung Galaxy Note 3

ET News skrevet, at LG G Pro 2 vil blive lanceret på årets Mobile World Congress 2014, som løber af staben i slutningen af februar måned i Barcelona. Hvilket LG nu bekræfter overfor Androidcentral.com.

Specifikationerne på LG G Pro 2 er endnu ukendte, men det forventes, at den kommer en skærm på 6 tommer og en opløsning på 1920 x 1080 pixels, Snapdragon 800 processor, 3 GB RAM, 4G/LTE og Android 4.4 KitKat fra salgsstart.

Mobile World Congress foregår i dagene 24. til 27. februar 2014 i Barcelona.

Mere til historien

2014 byder også på LG G Flex, som er verdens første smartphone med en bøjelig skærm. Denne lander i handlen i løbet af første kvartal i Danmark. Det forventes også, at LG kommer med en efterfølger til topmodellen, LG G2, der måske vil lyde navnet LG G3.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer