Jabra Rox - nyt fedt trådløst headset

Jabra har annonceret deres nyeste bud på et par trådløse høretelefoner helt uden stik og kabler. Jabra Rox er i handlen inden længe.

Jabra Rox Wireless (Foto. Jabra)

Jabra Rox Wireless (Foto. Jabra)

I pressemeddelelsen til de nye trådløse høretelefoner fra Jabra nævnes den kendte sang fra Pinocchio ”Der er ingen bånd der binder mig”, og sådan er det også med Jabra Rox. De nye høretelefoner har nemlig hverken stik eller kabler, men det betyder ikke, at de går på kompromis med lyden.

 - Jabra Solemate Max – ny bærbar højtaler

Der er tænkt over selv de mindste detaljer, da Rox blev designet, hvilket kendetegnes ved hver lille del af høretelefonerne har et nyttigt formål. Der er også kun brugt de bedste materialer, som eksempelvis rustfrit stål, som gør produktet holdbart.

Formfaktoren på Rox-høretelefoner er skabt med inspiration af musikernes in-ear monitors, hvilket er med til at sikre den mest optimale bas respons.

Du kan forbinde Rox-høretelefoner enten via Bluetooth eller NFC.

Jabra Rox høretelefonerne er også IP52-certificerede så de er bestandige overfor støv og vand.

Du kan købe Jabra Rox inden længe til en vejledende pris på 999 kroner.

Mere til historien

Jabra Rox blev nomineret med prisen CES Innovations Design og Engineering Awards 2014 i produktkategorien for høretelefoner.

SmartGlass beskytter iPhone og Samsung billigt

Billig skærmbeskyttelse til iPhone og Samsung-telefoner, der er let at montere. Tjek NORTAGG SmartGlass her.

(mere…)
Sennheiser vs. Boya – test af klipsmikrofoner med god lyd

VIDEO: God mikrofon og god lyd. Det får du med klipsmikrofoner fra Sennheiser og Boya. Valget er: Trådløs klipsmikrofon eller en kablet. Lyt med her.

(mere…)
Sonos Ray test | Sådan lyder en soundbar til lavpris

TEST: Prisen er lav, men lyden ret fornuftig. Kraftig bas må du undvære, men lyden fylder alligevel ret meget. Læs min Sonos Ray test her.

(mere…)
Tilbehør til beskyttelse af mobiltelefon

Covers, beskyttelsesglas og andet tilbehør til at beskytte mobiltelefonen findes overalt. Her er hvad du skal tænke over, når du køber tilbehør til mobilen.

(mere…)
Sonos bluetooth-højttaler fås nu i smarte farver

Den roste transportable højttaler, Sonos Roam, kommer nu i smartere farver, som er lidt mere interessante end sort og hvid.

(mere…)
Mød Sonos Ray – en soundbar til lavpris

Sonos Ray leverer mere power til lyden i dit TV – til en yderst overkommelig pris.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram