iOS 7 er nu på 78 procent af alle iOS-enheder

 Apple har netop frigivet ny statistik omkring udbredelsen af deres mobile styresystem iOS 7. Nyeste opgørelse viser at næsten 4 ud af 5 har iOS 7.

iOS 7, iPhone 5

Her ses iOS 7 på iPhone 5.

Apple frigav deres nyeste store software-opdatering i september måned og denne er nu installeret på 78 procent af alle iPhones, iPads og iPod Touch. Det skriver Cnet.com.

Opgørelsen er lavet ud fra enheder, som har besøgt Apples App Store i en syv dages periode frem til i søndags, den 29. december 2013. Foruden 78 procent af iOS-enhederne har den nyeste version, så har 18 procent af enhederne iOS 6 og 4 procent af har ældre versioner.

- Så udbredt er iOS 7 netop nu

Den nye opgørelse viser også, at udbredelsen af iOS 7 fortsætter. I midten af oktober måned havde 64 procent installeret iOS 7, mens det i starten af december måned var 74 procent, som havde opdateret.

Opgørelsen viser også, at stigningen denne måned er taget fra de der sidste måned havde iOS 6 - denne er nemlig faldet fra 22 procent i december 2013, til at være 18 procent nu.

Mere til historien

Apple skulle i øvrigt være på vej med en opdateringen til iOS 7.1. Den er netop nu tilgængelig for udviklerne i beta 2. Det er endnu uvist hvornår den endelige version vil blive frigivet til offentligheden.

Læs også:
- iPhone 5S – for meget af det samme?
- iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Mere end 8 ud af 10 har iOS 16

Apple er rigtigt gode til, at få brugerne til at opdatere deres enheder. Her er de nyeste officielle tal fra Apple.

(mere…)
Apple frigiver opdatering til Apple Watch

Apple har netop udsendt en lille softwareopdatering til Apple Watch, som kommer med fejlrettelser.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
Så fantastisk lyder Apple HomePod

TEST: Lyden fra Apple HomePod er rigtig god, men Siri og multiroom er noget rod.

(mere…)
Apple har udsendt invitationerne til WWDC - iOS 17 nyt på vej

Apple har netop udsendt invitationerne til deres årlige udviklerkonference, hvilket afslører datoen for, hvornår vi får et smugkig på iOS 17.

(mere…)
Betjeningen af iPhone bliver lettere for ældre og brugere med funktionsnedsættelse

Doros kernebrugere – generelt brugere med funktionsnedsættelse – er i målgruppen for Apples nye redesignede apps og brugerflade.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram