iOS 7 er nu på 78 procent af alle iOS-enheder

0

 Apple har netop frigivet ny statistik omkring udbredelsen af deres mobile styresystem iOS 7. Nyeste opgørelse viser at næsten 4 ud af 5 har iOS 7.

iOS 7, iPhone 5
Her ses iOS 7 på iPhone 5.

Apple frigav deres nyeste store software-opdatering i september måned og denne er nu installeret på 78 procent af alle iPhones, iPads og iPod Touch. Det skriver Cnet.com.

Opgørelsen er lavet ud fra enheder, som har besøgt Apples App Store i en syv dages periode frem til i søndags, den 29. december 2013. Foruden 78 procent af iOS-enhederne har den nyeste version, så har 18 procent af enhederne iOS 6 og 4 procent af har ældre versioner.

Så udbredt er iOS 7 netop nu

Den nye opgørelse viser også, at udbredelsen af iOS 7 fortsætter. I midten af oktober måned havde 64 procent installeret iOS 7, mens det i starten af december måned var 74 procent, som havde opdateret.

Opgørelsen viser også, at stigningen denne måned er taget fra de der sidste måned havde iOS 6 – denne er nemlig faldet fra 22 procent i december 2013, til at være 18 procent nu.

Mere til historien

Apple skulle i øvrigt være på vej med en opdateringen til iOS 7.1. Den er netop nu tilgængelig for udviklerne i beta 2. Det er endnu uvist hvornår den endelige version vil blive frigivet til offentligheden.

Læs også:
iPhone 5S – for meget af det samme?
iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer