HTC vinker farvel til Flash i ny opdatering

5

HTC har netop meddelt, at udrulningen af Android 4.4 KitKat er begyndt til deres topmodel HTC One, men opdateringen fjerner understøttelse af Flash.

No Flash Player support
No Flash Player support

Android 4.4 KitKat opdateringen til HTC One er netop på vej til de danske HTC One-ejere, der skal være opmærksomme på, at den fjerner understøttelsen af Adobe Flash Player i internet-browseren.

 – HTC bekræfter: Android 4.4 KitKat er på vej til HTC One

Mange HTC One-ejere har helt sikkert set frem til denne opdatering, men der vil også være brugere, som bliver irriterede over fjernelsen af Flash Player support.

HTC One – Årets Mobil 2013

– ”Flash Player vil ikke længere være tilgængelig på de devices, der benytter eller bliver opdateret til Android 4.4 eller derefter, grundet Adobes fjernelse af Flash Player fra Google Play,” siger HTC Danmark til MereMobil.dk.

– ”Vi har forsøgt så længe som muligt at bibeholde Flash Player, men langt de fleste websites anvender i dag HTML5 til at præsentere indhold, så det vil i praksis ikke have den helt store betydning, at Flash ikke længere understøttes. Uanset hvad forsøger vi dog altid at give vores kunder den bedst mulige oplevelse på mobilen, og håber at det fortsat vil være tilfældet,” slutter HTC.

 – TEST: HTC One 

Så er du glad for de muligheder, som Flash Player giver, er det måske en god idé at vente med at opdatere til du er sikker på, at du ønsker den nyeste software.

Mere til historien

Apple har fra den første generation af deres iPhones valgt, at disse heller ikke skulle understøtte Adobe Flash Player, men det har Android-telefoner normalt gjort. Nokia har heller ikke Flash i deres Windows Phone telefoner, og Google har på Nexus-produkterne, også droppet Flash.

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
5 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer