HTC One+ kommer i slutningen af marts

0

RYGTE: HTC arbejder netop nu på, at få deres efterfølger til topmodellen HTC One færdig. Skal man tro rygterne får den navnet HTC One+ og kommer i marts måned.

HTC One
HTC One – farvepaletten (Foto: HTC)

HTC er i gang med, at lægge sidste hånd på efterfølgeren til deres meget anmelderroste topmodel HTC One, som blandt andet er løbet med prisen for ”Årets Mobil 2013” på MereMobil.dk.

Topmodellen fra sidste år, HTC One, blev rost til skyerne af en række anmeldere. Den har også vundet en masse priser verden over, men til trods for positive anmeldelser og priser, så blev den aldrig en salgssucces.

 – TEST: HTC One – den nye smartphonekonge

Nu oplyser Bloomberg, at HTC skulle være på vej med en efterfølger til den nuværende topmodel. Den nye model skulle, ifølge en kilde tæt på projektet, have samme design som den prisvindende HTC One. Navnet på telefonen skulle også blive HTC One+, hvilket minder om navngivningen fra de tidligere HTC-modeller HTC One X og HTC One X+.

 – HTC bekræfter: One X og X+ får ikke Android 4.3

HTC One+ kommer, ifølge kilden til Bloomberg, med en lidt større skærm end forgængeren  – formentlig på mindst 5 tommer. Den originale HTC One har en skærm på 4,7 tommer. Og også på processor-delen skulle der ske en forbedring fra Snapdragon 600 i HTC One og op til den nye Snapdragon 805, som netop er lanceret af Qualcomm.

Det er endnu uvist hvornår HTC vil præsentere denne HTC One+, måske til årets Mobile World Congress eller måske ved en selvstændig event inden, hvilket de gjorde med HTC One. Men rygterne forlyder den kommer i handlen i slutningen af marts måned.

Mere til historien

HTC præsenterede deres nuværende topmodel, HTC One, ved en selvstændig event i London den 19. februar 2013, hvilket var ugen inden Mobile World Congress 2013.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer