HTC One+ kommer i slutningen af marts

RYGTE: HTC arbejder netop nu på, at få deres efterfølger til topmodellen HTC One færdig. Skal man tro rygterne får den navnet HTC One+ og kommer i marts måned.

HTC One

HTC One - farvepaletten (Foto: HTC)

HTC er i gang med, at lægge sidste hånd på efterfølgeren til deres meget anmelderroste topmodel HTC One, som blandt andet er løbet med prisen for ”Årets Mobil 2013” på MereMobil.dk.

Topmodellen fra sidste år, HTC One, blev rost til skyerne af en række anmeldere. Den har også vundet en masse priser verden over, men til trods for positive anmeldelser og priser, så blev den aldrig en salgssucces.

 - TEST: HTC One – den nye smartphonekonge

Nu oplyser Bloomberg, at HTC skulle være på vej med en efterfølger til den nuværende topmodel. Den nye model skulle, ifølge en kilde tæt på projektet, have samme design som den prisvindende HTC One. Navnet på telefonen skulle også blive HTC One+, hvilket minder om navngivningen fra de tidligere HTC-modeller HTC One X og HTC One X+.

 - HTC bekræfter: One X og X+ får ikke Android 4.3

HTC One+ kommer, ifølge kilden til Bloomberg, med en lidt større skærm end forgængeren  - formentlig på mindst 5 tommer. Den originale HTC One har en skærm på 4,7 tommer. Og også på processor-delen skulle der ske en forbedring fra Snapdragon 600 i HTC One og op til den nye Snapdragon 805, som netop er lanceret af Qualcomm.

Det er endnu uvist hvornår HTC vil præsentere denne HTC One+, måske til årets Mobile World Congress eller måske ved en selvstændig event inden, hvilket de gjorde med HTC One. Men rygterne forlyder den kommer i handlen i slutningen af marts måned.

Mere til historien

HTC præsenterede deres nuværende topmodel, HTC One, ved en selvstændig event i London den 19. februar 2013, hvilket var ugen inden Mobile World Congress 2013.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Specifikationer på OnePlus 12 er lækket

Det ventes, at vi først får OnePlus 12 senere i år, men allerede nu er specifikationerne lækket. Se dem her.

(mere…)
Fra iOS 17 bliver iPhone et smartdisplay

RYGTE: Din iPhone får fra iOS 17 smartdisplay-tilstand. Læs mere om funktionen og et par andre nyheder, der forventes.

(mere…)
OnePlus Fold er måske en rebranded Oppo

Det kunne ligne, at den kommende foldbare smartphone fra OnePlus er en rebranding af Oppo’s foldbare.

(mere…)
Mens vi venter på OnePlus Nord 3

Nye billeder og detaljer om OnePlus Nord 3 er i omløb. Her er, hvad vi ved før præsentationen.

(mere…)
Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram