HTC løber ind i problemer med HTC One+-navn

HTC har endnu ikke sendt deres kommende topmodel på markedet, men allerede nu forlyder det, at de er løbet ind i problemer med navnet på enheden.

Rettighedsproblemer med HTC One+ navnet

Rettighedsproblemer med HTC One+ navnet

Det har længe været forventet, at HTC vil kalde deres kommende topmodel for HTC One+, men nu forlyder det at der er problemer med nogle rettigheder til navnet. Det skulle være firmaet OnePlus, som måske kan spænde ben for HTC One+ navnet.

 - HTC One+ kommer i slutningen af marts

Rettighederne for navnet skulle gælde på det amerikanske marked, da det altså er her rettighederne er til fra OnePlus. Det skriver Phandroid.com.

Det er først den 1. november 2013 at denne registrering skulle være foretaget.

Hvad der eventuelt vil ske, hvis HTC vælger at kalde den næste topmodel for HTC One+ er dog endnu uvist. Det forventes dog, at det som minimum vil resultere i en retssag.

Mere til historien

HTC One har været en meget anmelderrost og prisvindende telefon for HTC, men salgstallene har været skuffende. Dette forventes det, at HTC One+ skal råde bod på.

HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Dengang da HTC Hero var vindermobilen

RETRO: Husker du de gamle dage? Dengang hvor HTC Hero var på alles læber og blev Årets Mobil? Rejs med tilbage til 2009 hvor HTC var et hit.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram