HTC løber ind i problemer med HTC One+-navn

HTC har endnu ikke sendt deres kommende topmodel på markedet, men allerede nu forlyder det, at de er løbet ind i problemer med navnet på enheden.

Rettighedsproblemer med HTC One+ navnet

Rettighedsproblemer med HTC One+ navnet

Det har længe været forventet, at HTC vil kalde deres kommende topmodel for HTC One+, men nu forlyder det at der er problemer med nogle rettigheder til navnet. Det skulle være firmaet OnePlus, som måske kan spænde ben for HTC One+ navnet.

 – HTC One+ kommer i slutningen af marts

Rettighederne for navnet skulle gælde på det amerikanske marked, da det altså er her rettighederne er til fra OnePlus. Det skriver Phandroid.com.

- Artiklen fortsætter efter annoncen -

Det er først den 1. november 2013 at denne registrering skulle være foretaget.

Hvad der eventuelt vil ske, hvis HTC vælger at kalde den næste topmodel for HTC One+ er dog endnu uvist. Det forventes dog, at det som minimum vil resultere i en retssag.

Mere til historien

HTC One har været en meget anmelderrost og prisvindende telefon for HTC, men salgstallene har været skuffende. Dette forventes det, at HTC One+ skal råde bod på.

Tags: ,

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.