HTC bekræfter: One X og X+ får ikke Android 4.3

1

Bekræftet: Det er slut med Android-opdateringer til de tidligere topmodeller HTC One X og HTC One X+, det bekræfter HTC over for MereMobil.dk.

HTC One X+ (Foto: HTC)
HTC One X+ (Foto: HTC)

Det ser ud til, at Android 4.2.2 bliver den sidste software, som frigives til HTC One X og HTC One X+, der var producentens flagskibe i 2012. Det skriver Engadget.com.

 – Årets Mobil 2013 blev HTC One

HTC UK har i et tweet skrevet og senere bekræftet i pressen, at ingen af førnævnte telefoner vil blive opdateret til Android 4.3 eller nyere. Det skriver The Verge.

– ”Ja, vi kan godt bekræfte, at HTC One X og HTC One X+ ikke vil modtage nogle nyere opdateringer end Android 4.2.2 med Sense 5. Vi er selvfølgelig klar over, at det for nogen vil være en skuffelse, men vores kunder kan være sikre på, at begge smartphones er designet således, at man stadig vil få en fantastisk kamera-, lyd- og brugeroplevelse,” fortæller HTC Danmark til MereMobil.dk.

  – HTC One – den nye smartphonekonge

Hvorfor HTC har valgt, at enhederne ikke skal opdateres melder historien ikke noget om, men det er formentlig fordi producenterne er nødt til at sige stop et sted. Det er efterhånden ved at være to år siden, at HTC sendte HTC One X på gaden og et halvt års tid senere fulgte HTC One X+.

Generelt er et forbundet med mange udviklingsomkostninger for produkterne, når gamle produkter skal vedligeholdes med nye Android-versioner.

Har du en HTC One X eller HTC One X+, så er den nyeste opdatering altså Android 4.2.2 og Sense 5.

Mere til historien

Ejerne af den nuværende topmodel HTC One, som blev kåret til Årets Mobil 2013 på MereMobil.dk, venter netop nu på opdateringen til Android 4.4 KitKat, mens lillebroderen HTC One Mini modtog opdateringen til Android 4.3 og Sense 5.5 i midten af december.

Det ventes, at HTC vil lancere årets topmodel inden for de næste måned – skal man tro tidligere rygter, så vil den få navnet HTC One Two.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer