HTC bekræfter: One X og X+ får ikke Android 4.3

Bekræftet: Det er slut med Android-opdateringer til de tidligere topmodeller HTC One X og HTC One X+, det bekræfter HTC over for MereMobil.dk.

HTC One X+ (Foto: HTC)

HTC One X+ (Foto: HTC)

Det ser ud til, at Android 4.2.2 bliver den sidste software, som frigives til HTC One X og HTC One X+, der var producentens flagskibe i 2012. Det skriver Engadget.com.

 – Årets Mobil 2013 blev HTC One

HTC UK har i et tweet skrevet og senere bekræftet i pressen, at ingen af førnævnte telefoner vil blive opdateret til Android 4.3 eller nyere. Det skriver The Verge.

– ”Ja, vi kan godt bekræfte, at HTC One X og HTC One X+ ikke vil modtage nogle nyere opdateringer end Android 4.2.2 med Sense 5. Vi er selvfølgelig klar over, at det for nogen vil være en skuffelse, men vores kunder kan være sikre på, at begge smartphones er designet således, at man stadig vil få en fantastisk kamera-, lyd- og brugeroplevelse,” fortæller HTC Danmark til MereMobil.dk.

  – HTC One – den nye smartphonekonge

Hvorfor HTC har valgt, at enhederne ikke skal opdateres melder historien ikke noget om, men det er formentlig fordi producenterne er nødt til at sige stop et sted. Det er efterhånden ved at være to år siden, at HTC sendte HTC One X på gaden og et halvt års tid senere fulgte HTC One X+.

Generelt er et forbundet med mange udviklingsomkostninger for produkterne, når gamle produkter skal vedligeholdes med nye Android-versioner.

Har du en HTC One X eller HTC One X+, så er den nyeste opdatering altså Android 4.2.2 og Sense 5.

Mere til historien

Ejerne af den nuværende topmodel HTC One, som blev kåret til Årets Mobil 2013 på MereMobil.dk, venter netop nu på opdateringen til Android 4.4 KitKat, mens lillebroderen HTC One Mini modtog opdateringen til Android 4.3 og Sense 5.5 i midten af december.

Det ventes, at HTC vil lancere årets topmodel inden for de næste måned – skal man tro tidligere rygter, så vil den få navnet HTC One Two.

Arbejder HTC med et comeback? Rygter på HTC U23 Pro

RYGTE: HTC U23 Pro den første nye telefon i lang tid fra HTC. Er de mon på vej tilbage?

(mere…)
HTC er tilbage med Desire 22 Pro

HTC var tidligere en af smartphone-mastodonterne. Nu forbindes de mest med Virtual Reality (VR). I dag sendes HTC Desire 22 pro i forsalg.

(mere…)
Er HTC klar til comeback? Ny smartphone på vej

HTC var engang en af de meget populære Android-producenter. Nu er de på vej med et comeback.

(mere…)
Vil HTC gøre comeback?

For et halvt årti siden var HTC en af de store spillere. Succesen ebbede dog stille ud. En ny rapport peger på at det kan ændre sig.

(mere…)
HTC er nu klar med deres første 5G-telefon

Der har længe været stille om HTC, men nu er de klar med to nye smartphones. Den ene er deres første 5G-telefon. Læs mere om de nye mobiler her.

(mere…)
HTC klar med 5G-telefon – dog ikke i Danmark

I Danmark hører HTC umiddelbart til i fortiden, men nu er de klar med en 5G-telefon på hjemmemarkedet i juli måned.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram