Facebook lever i bedste velgående – fortsat nummer ét

Der har været mange skriverier om, at Facebook blev fravalgt af den yngre målgruppe. Ny undersøgelse viser, at dette er stærkt overdrevet – Facebook er fortsat nummer ét.

facebook-homeGWI (Global Web Index) har lavet den største undersøgelse nogensinde om sociale medier, hvor 170.000 personer fordelt på 32 forskellige lande blev interviewet. GWI mener selv, at undersøgelsen er repræsentativ over for 89 procent af verdens internetbrugere.

Undersøgelsen viser også, at de mange skriverier, som har været omkring Facebook blev fravalgt af de yngre brugere, altså ikke holder stik.

- Unge dropper Facebook

GWI medgiver, at undersøgelsen viser Facebook faldt tilbage med tre procent i andet halvdel af 2013 blandt de helt unge brugere, men GWI er uenige i, at det kan påvise en generel trend.

Undersøgelsen viste, at 48.5 procent af alle verdens 16-19 årige bruger Facebook mindst en gang om måneden, mens kun 29 procent i samme målgruppe bruger YouTube hver måned.

Facebook er dog fortsat det førende sociale medie når det måles på brugere, aktivitet og antal logins. Men når det kommer til antallet af nye brugere, så er det WeChat, som ligger på førstepladsen.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

I anden halvdel af 2013 fik WeChat en stigning på nye brugere på hele 379 procent. Samlet set anslås det, at der nu er mere end 300 millioner brugere på WeChat.

Du skal snart betale for X (Twitter)

Elon Musk vil forsøge at gøre X (tidligere Twitter) til et sted for abonnenter. Brugerne skal betale for at bruge platformen.

(mere…)
Derfor skal dit barn ikke bruge Snapchat

ADVARSEL: Snapchat er IKKE en børneapp. En ekspert kalder det "skræmmende", at appen har en indbygget falsk ven. Klik for at lære mere.

(mere…)
Danskerne bruger sociale medier som aldrig før

I starten af 2023 brugte ni ud af ti danskere sociale medier, hvilket var en stigning i forhold til i 2022.

(mere…)
Stor nyhed på vej til Instagram

En længe ventet funktion fra Facebook kommer snart til Instagram.

(mere…)
Public service-medie lukker ned for Twitter … eller X

Efter Elon Musk har skåret drastisk i moderationen på Twitter/X er platformen blevet "giftig".

(mere…)
SMS-funktion lukker i Facebook Messenger

Det er snart slut med at sende SMS-beskeder fra Facebook Messenger, lyder det fra Meta.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram