Facebook lever i bedste velgående – fortsat nummer ét

Der har været mange skriverier om, at Facebook blev fravalgt af den yngre målgruppe. Ny undersøgelse viser, at dette er stærkt overdrevet – Facebook er fortsat nummer ét.

facebook-homeGWI (Global Web Index) har lavet den største undersøgelse nogensinde om sociale medier, hvor 170.000 personer fordelt på 32 forskellige lande blev interviewet. GWI mener selv, at undersøgelsen er repræsentativ over for 89 procent af verdens internetbrugere.

Undersøgelsen viser også, at de mange skriverier, som har været omkring Facebook blev fravalgt af de yngre brugere, altså ikke holder stik.

- Unge dropper Facebook

GWI medgiver, at undersøgelsen viser Facebook faldt tilbage med tre procent i andet halvdel af 2013 blandt de helt unge brugere, men GWI er uenige i, at det kan påvise en generel trend.

Undersøgelsen viste, at 48.5 procent af alle verdens 16-19 årige bruger Facebook mindst en gang om måneden, mens kun 29 procent i samme målgruppe bruger YouTube hver måned.

Facebook er dog fortsat det førende sociale medie når det måles på brugere, aktivitet og antal logins. Men når det kommer til antallet af nye brugere, så er det WeChat, som ligger på førstepladsen.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

I anden halvdel af 2013 fik WeChat en stigning på nye brugere på hele 379 procent. Samlet set anslås det, at der nu er mere end 300 millioner brugere på WeChat.

SnapChat arbejder på betalingsløsning

SnapChat er i gang med de tidlige tests af et betalingsabonnement, som hedder SnapChat Plus.

(mere…)
Elon Musk stiller betingelser for Twitter-handlen

Det gav masser af overskrifter, da det blev meldt ud, at Elon Musk havde købt Twitter, men nu stilles der betingelser.

(mere…)
Instagram kopierer TikTok med nyt format

En ny opdatering fra Instagram vil bringe nyhedsfeedet frem i et helt anderledes format.

(mere…)
TikTok er den mest downloadede app i første kvartal

Den mest downloadede app i årets første kvartal på verdensplan er den tidligere meget udskældte TikTok.

(mere…)
Elon Musk har købt Twitter til 44 milliarder dollar

Verdens rigeste person, Elon Musk, har købt det sociale medie Twitter for et svimlende beløb på omkring 305 milliarder danske kroner.

(mere…)
Donald Trumps app ”Truth Social” klar til iOS og Android

Truth Social er navnet på et nyt socialt medie. Donald Trump står bag en konkurrent til blandt andet Twitter.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram