Facebook lever i bedste velgående – fortsat nummer ét

0

Der har været mange skriverier om, at Facebook blev fravalgt af den yngre målgruppe. Ny undersøgelse viser, at dette er stærkt overdrevet – Facebook er fortsat nummer ét.

facebook-homeGWI (Global Web Index) har lavet den største undersøgelse nogensinde om sociale medier, hvor 170.000 personer fordelt på 32 forskellige lande blev interviewet. GWI mener selv, at undersøgelsen er repræsentativ over for 89 procent af verdens internetbrugere.

Undersøgelsen viser også, at de mange skriverier, som har været omkring Facebook blev fravalgt af de yngre brugere, altså ikke holder stik.

Unge dropper Facebook

GWI medgiver, at undersøgelsen viser Facebook faldt tilbage med tre procent i andet halvdel af 2013 blandt de helt unge brugere, men GWI er uenige i, at det kan påvise en generel trend.

Undersøgelsen viste, at 48.5 procent af alle verdens 16-19 årige bruger Facebook mindst en gang om måneden, mens kun 29 procent i samme målgruppe bruger YouTube hver måned.

Facebook er dog fortsat det førende sociale medie når det måles på brugere, aktivitet og antal logins. Men når det kommer til antallet af nye brugere, så er det WeChat, som ligger på førstepladsen.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

I anden halvdel af 2013 fik WeChat en stigning på nye brugere på hele 379 procent. Samlet set anslås det, at der nu er mere end 300 millioner brugere på WeChat.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer