Facebook lever i bedste velgående – fortsat nummer ét

Der har været mange skriverier om, at Facebook blev fravalgt af den yngre målgruppe. Ny undersøgelse viser, at dette er stærkt overdrevet – Facebook er fortsat nummer ét.

facebook-homeGWI (Global Web Index) har lavet den største undersøgelse nogensinde om sociale medier, hvor 170.000 personer fordelt på 32 forskellige lande blev interviewet. GWI mener selv, at undersøgelsen er repræsentativ over for 89 procent af verdens internetbrugere.

Undersøgelsen viser også, at de mange skriverier, som har været omkring Facebook blev fravalgt af de yngre brugere, altså ikke holder stik.

Unge dropper Facebook

GWI medgiver, at undersøgelsen viser Facebook faldt tilbage med tre procent i andet halvdel af 2013 blandt de helt unge brugere, men GWI er uenige i, at det kan påvise en generel trend.

Undersøgelsen viste, at 48.5 procent af alle verdens 16-19 årige bruger Facebook mindst en gang om måneden, mens kun 29 procent i samme målgruppe bruger YouTube hver måned.

Facebook er dog fortsat det førende sociale medie når det måles på brugere, aktivitet og antal logins. Men når det kommer til antallet af nye brugere, så er det WeChat, som ligger på førstepladsen.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

I anden halvdel af 2013 fik WeChat en stigning på nye brugere på hele 379 procent. Samlet set anslås det, at der nu er mere end 300 millioner brugere på WeChat.

Nye funktioner på Snapchat skal beskytte teenagere

Nye funktioner på Snapchat, skal forsøge at beskytte teenagere.

(mere…)
TikTok er klar med Instagram-lignende app

En ny app fra TikTok er i al stilhed blevet lanceret - og den minder en del om Instagram.

(mere…)
Arto er tilbage – det første danske sociale medie

Der var mange skriverier om Arto med alt fra krænkelser af børn, mobning og trusler på livet. Nu er Arto tilbage!

(mere…)
Skal Meta bruge DINE data til træning?

Hvis du ikke ønsker, at Meta skal bruge dine data til træning af kunstig intelligens, så er denne artikel værd at læse.

(mere…)
Falske annoncer med tv-værter overdrages til EU

Dansk tilsyn vurderer, at EU-reglerne overtrædes af Meta på Facebook og Instagram.

(mere…)
Flertal ønsker aldersgrænsen hævet for sociale medier

Frankrig ønsker at forbyde sociale medier for børn og unge under 18 år. En meningsmåling i Norge peger i samme retning.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram