Facebook er en enorm tidsrøver

0

Facebook er en genial overspringshandling, men hvor lang tid har du reelt set brugt på det sociale netværk? Det kan du få svar på.

Tid brugt på Facebook
Tid brugt på Facebook

Tirsdag den 4. februar er det ti år siden, at grundlæggeren Mark Zuckerberg og et par venner udviklede det sociale netværk Facebook. Det skete alt sammen på et lille kollegieværelse på Harvard Universitet.

– Facebook lever i bedste velgående – fortsat nummer ét

Dengang var det dog ikke planen, at det skulle blive verdens største sociale netværk. Reelt set var planen, at det skulle være en moderne ”blå bog” for de studerende.

I forbindelse med 10-års dagen, så har Time Magazine udviklet en beregner, som kan vise dig hvor meget tid du cirka har brugt på Facebook.

– Facebook spænder ben for virksomheder

Der er ingen tvivl om, at Facebook er en tidsrøver og rigtig god når det kommer til overspringshandlinger, men det er alligevel skræmmende at se hvor lang tid man cirka har brugt på det sociale netværk. Beregneren oplyser det i dage, timer og minutter.

– Facebook på vej med nyhedslæser

Facebook selv offentliggør ikke, hvor meget du er logget ind. Men beregneren bruger de datoer, som er koblet op med dine Facebook-opdateringer, på den måde finder beregneren ud af, nogenlunde hvornår du oprettede din Facebook-profil.

 – Kvinderne dominerer på Facebook

Du kan prøve at få resultatet af hvor meget tid du har brugt på Facebook.

Prøv beregneren her.

Mere til historien

Det sociale netværk Facebook blev grundlagt af Mark Elliot Zuckerberg tilbage i februar måned 2004. Dengang var det “kun”et socialt netværk for de studerende på Harvard Universitet.

Men siden dengang er Facebook blevet tilgængeligt for alle og man kan være med i flere forskellige netværk. Siden april 2008 har det også været muligt, at chatte med de Facebook-venner, som er online.

Filmen The Social Network fra 2010 skildrer ligeledes tilblivelsen af det, der nu er blevet verdens største sociale netværk.

Læs også:

– WEB-TV: Sådan vil Facebooks videoreklamer virke

 – Din Facebook-status inviterer juletyvene indenfor

– Slå Facebooks automatiske video-afspilning fra

– Sådan slår du Facebook-notifikationer fra på iPhone, eller sætter dem pause

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer