Her er Sonys Xperia Z-familie

0

OVERBLIK: Sony har præsenteret deres nyeste smartphone, Xperia Z1 Compact. Du kan se hele Xperia Z-familien her.

Sony præsenterer Xperia Z1 Compact
Sony præsenterer Xperia Z1 Compact

Sony præsenterede under CES-messen 2014 deres nyeste smartphone, Xperia Z1 Compact. Den nye model er på mange måder Sonys mini-version af topmodellen Xperia Z1, men modsat konkurrenterne så er Sony ikke gået på kompromis med de tekniske specifikationer.

Sony Xperia Z1 Compact – miniudgaven af Z1

Sony Xperia Z-serien er støv- og vandtætte telefoner (IP55 & IP58), så disse enheder er dermed mere holdbare, end hvad vi ellers ser på markedet. Fronten er hærdet glas, og desuden omkranses telefonen af en aluminiumsramme.

Sony: Disse enheder vil blive opdateret til Android 4.4 KitKat

Med Xperia Z1 Compact, så er der noget for de fleste i Z-familien, da denne nu går fra 4,3 tommer og op til Xperia Tablet Z, som er på 10,1 tommer. Xperia Z og Xperia Z1 har en 5 tommer skærm, mens Xperia Z Ultra er Sonys bud på en phablet, med en skærm på 6,4 tommer.

Her er de 3 bedste stor-skærms smartphones – phablets

Sony Xperia Z-serien (Foto: Sony)
Sony Xperia Z-serien (Foto: Sony)

Foruden Xperia Z-serien så har Sony også deres Smartwatch 2 i handlen, som i forhold til konkurrenten Samsung også kan bruges af andre Android-telefoner.

Hvilket smartwatch skal du vælge – Sony eller Samsung?

Det er spændende, hvad Sony har at byde på i 2014. Der er ingen tvivl om, at de i forhold til konkurrenterne har et forspring når det kommer til de mere holdbare smartphones.

Mere til historien

Sony sad i oktober måned 2013 på 6 procent af salget i Danmark målt i styks, hvilket er nogenlunde ligesom HTC, som i samme måned havde 7 procent af salget. Der er dog langt op til både Apple og Samsung, som havde henholdsvis 35 og 38 procent af salget.

Læs også:
Phablets – ja tak! (kommentar)

Afprøv gratis lyd- og e-bøger

Prøv e- og lydbøger gratis i 40 dage. Klik her.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer