Her er Sonys Xperia Z-familie

OVERBLIK: Sony har præsenteret deres nyeste smartphone, Xperia Z1 Compact. Du kan se hele Xperia Z-familien her.

Sony præsenterer Xperia Z1 Compact

Sony præsenterer Xperia Z1 Compact

Sony præsenterede under CES-messen 2014 deres nyeste smartphone, Xperia Z1 Compact. Den nye model er på mange måder Sonys mini-version af topmodellen Xperia Z1, men modsat konkurrenterne så er Sony ikke gået på kompromis med de tekniske specifikationer.

Sony Xperia Z1 Compact – miniudgaven af Z1

Sony Xperia Z-serien er støv- og vandtætte telefoner (IP55 & IP58), så disse enheder er dermed mere holdbare, end hvad vi ellers ser på markedet. Fronten er hærdet glas, og desuden omkranses telefonen af en aluminiumsramme.

Sony: Disse enheder vil blive opdateret til Android 4.4 KitKat

Med Xperia Z1 Compact, så er der noget for de fleste i Z-familien, da denne nu går fra 4,3 tommer og op til Xperia Tablet Z, som er på 10,1 tommer. Xperia Z og Xperia Z1 har en 5 tommer skærm, mens Xperia Z Ultra er Sonys bud på en phablet, med en skærm på 6,4 tommer.

Her er de 3 bedste stor-skærms smartphones – phablets

Sony Xperia Z-serien (Foto: Sony)

Sony Xperia Z-serien (Foto: Sony)

Foruden Xperia Z-serien så har Sony også deres Smartwatch 2 i handlen, som i forhold til konkurrenten Samsung også kan bruges af andre Android-telefoner.

Hvilket smartwatch skal du vælge – Sony eller Samsung?

Det er spændende, hvad Sony har at byde på i 2014. Der er ingen tvivl om, at de i forhold til konkurrenterne har et forspring når det kommer til de mere holdbare smartphones.

Mere til historien

Sony sad i oktober måned 2013 på 6 procent af salget i Danmark målt i styks, hvilket er nogenlunde ligesom HTC, som i samme måned havde 7 procent af salget. Der er dog langt op til både Apple og Samsung, som havde henholdsvis 35 og 38 procent af salget.

Læs også:
Phablets – ja tak! (kommentar)

PlayStation fjerner købt indhold

Har du købt en film eller serie via PlayStation, så er der en sandsynlighed for at du mister adgangen - selvom du har købt filmen.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Underlig begrænsning på PlayStation 5 Slim

En X-bruger har observeret at disk-drevet på den nye PlayStation 5 Slim, bliver afregistreret ved nulstilling.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram