Video fra fortiden - når science fiction møder virkeligheden

WEB-TV: Videoer fra fortiden kan i fremtiden blive ganske sjove og tankevækkende. Her et eksempel, som du absolut bør se.

Dick Tracy, smartwatch

Dick Tracy havde også et smartwatch i 1946.

Da smartwatch-gadgeten Samsung Galaxy Gear blev lanceret i efteråret 2013, var der mange som sagde: ”Det er jo lige som Inspector Gadget”.

Der henvises til den animerede TV-serie der kørte over skærmene fra 1983 til 1986 – i alt 86 episoder fordelt på to sæsoner.

Men faktisk trækker Galaxy Gear referencer til mange flere film og TV-serier. Det at kunne tale med andre via en enhed på armen, blev også set i eksempelvis Knight Rider med David Hasselhoff, der kørte over skærmen stort set samtidigt med Inspector Gadget.

Vi skulle dog helt frem til 2013 før almindelige mennesker kunne eftergøre science fiction-heltene.

 - Test: Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

Samsung har frikøbt rettighederne til en række videoklips fra nogle af de gamle produktioner, til brug i en reklamefilm. På MereMobil.dk synes vi, at dette er så cool lavet, at vi var nødt til at dele det med dig.

 - Læs også: Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Tag med på en rejse gennem Jetsons, Star Trek, Flintstones og mange andre i de to nedenstående videoer.

http://www.youtube.com/watch?v=B3qeJKax2CU

http://www.youtube.com/watch?v=f2AjPfHTIS4

Mere til historien

Referencer til smartwatches findes blandt helt tilbage til tegneserien Dick Tracy fra 1931. I 1946 introducerede forfatterne et armbåndsur med tovejs radiokommunikation. I 1964 kom et tilsvarende TV til armen.

Uanset at smartwatches trækker spor tilbage i tiden ændrer det ikke på, at det fortsat ikke ser smart ud, når man taler i telefon på armen.

Samsung-chef bekræfter: Galaxy S23 Unpacked event i februar

En Samsung-chef har udtalt, at de vil afholde Unpacked event i februar, hvor det ventes, at Galaxy S23-serien bliver afsløret.

(mere…)
Skift selv batteri på AirTags | Guide

VIDEO: Batteriudskiftning på AirTags er let. AirTag bruger batteriet CR2032. Se her hvordan du skifter batteri på AirTag.

(mere…)
Er Samsung på vej med en ny tablet?

Rygterne svirrer om en ny tablet fra Samsung, der nok vil få navnet Galaxy Tab S8 FE.

(mere…)
Samsung: Opdateringer kommer hurtigere i fremtiden

Samsung har været hurtige til udrulningen af Android 13, men tror, at de med Android 14 kan gøre det hurtigere.

(mere…)
Her er de foreløbige rygter på Samsung S23-serien

Ifølge rygterne får Galaxy S23-serien Emergency SOS som iPhone.

(mere…)
Hvilken klaptelefon er bedst?

EP121: Klaptelefonerne Samsung Galaxy Z Flip4 og Motorola Razr 2022 er fede! Hvilken er bedst? Er de klapmobiler noget værd?

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram