Video fra fortiden - når science fiction møder virkeligheden

WEB-TV: Videoer fra fortiden kan i fremtiden blive ganske sjove og tankevækkende. Her et eksempel, som du absolut bør se.

Dick Tracy, smartwatch

Dick Tracy havde også et smartwatch i 1946.

Da smartwatch-gadgeten Samsung Galaxy Gear blev lanceret i efteråret 2013, var der mange som sagde: ”Det er jo lige som Inspector Gadget”.

Der henvises til den animerede TV-serie der kørte over skærmene fra 1983 til 1986 – i alt 86 episoder fordelt på to sæsoner.

Men faktisk trækker Galaxy Gear referencer til mange flere film og TV-serier. Det at kunne tale med andre via en enhed på armen, blev også set i eksempelvis Knight Rider med David Hasselhoff, der kørte over skærmen stort set samtidigt med Inspector Gadget.

Vi skulle dog helt frem til 2013 før almindelige mennesker kunne eftergøre science fiction-heltene.

 - Test: Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

Samsung har frikøbt rettighederne til en række videoklips fra nogle af de gamle produktioner, til brug i en reklamefilm. På MereMobil.dk synes vi, at dette er så cool lavet, at vi var nødt til at dele det med dig.

 - Læs også: Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Tag med på en rejse gennem Jetsons, Star Trek, Flintstones og mange andre i de to nedenstående videoer.

http://www.youtube.com/watch?v=B3qeJKax2CU

http://www.youtube.com/watch?v=f2AjPfHTIS4

Mere til historien

Referencer til smartwatches findes blandt helt tilbage til tegneserien Dick Tracy fra 1931. I 1946 introducerede forfatterne et armbåndsur med tovejs radiokommunikation. I 1964 kom et tilsvarende TV til armen.

Uanset at smartwatches trækker spor tilbage i tiden ændrer det ikke på, at det fortsat ikke ser smart ud, når man taler i telefon på armen.

iPhone 15 er NÆSTEN en iPhone 14 Pro.

VIDEO: Se denne video før du køber iPhone 15, der er en reel nyhed.

(mere…)
Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Apple Watch Ultra 2 – læs detaljerne her

Et nyt high-end Apple Watch har set dagens lys. En af nyhederne er en 50 procents lysere skærm, men også en meget mørk skærm.

(mere…)
Apple Watch Series 9 - ny cool dobbelttryk-funktion

Her er nogle af nyhederne i Apple Watch Series 9. Dobbelt-tryk er en ny måde at betjene uret på.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram