Video fra fortiden – når science fiction møder virkeligheden

1

WEB-TV: Videoer fra fortiden kan i fremtiden blive ganske sjove og tankevækkende. Her et eksempel, som du absolut bør se.

Dick Tracy, smartwatch
Dick Tracy havde også et smartwatch i 1946.

Da smartwatch-gadgeten Samsung Galaxy Gear blev lanceret i efteråret 2013, var der mange som sagde: ”Det er jo lige som Inspector Gadget”.

Der henvises til den animerede TV-serie der kørte over skærmene fra 1983 til 1986 – i alt 86 episoder fordelt på to sæsoner.

Men faktisk trækker Galaxy Gear referencer til mange flere film og TV-serier. Det at kunne tale med andre via en enhed på armen, blev også set i eksempelvis Knight Rider med David Hasselhoff, der kørte over skærmen stort set samtidigt med Inspector Gadget.

Vi skulle dog helt frem til 2013 før almindelige mennesker kunne eftergøre science fiction-heltene.

 – Test: Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

Samsung har frikøbt rettighederne til en række videoklips fra nogle af de gamle produktioner, til brug i en reklamefilm. På MereMobil.dk synes vi, at dette er så cool lavet, at vi var nødt til at dele det med dig.

 – Læs også: Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Tag med på en rejse gennem Jetsons, Star Trek, Flintstones og mange andre i de to nedenstående videoer.

http://www.youtube.com/watch?v=B3qeJKax2CU

http://www.youtube.com/watch?v=f2AjPfHTIS4

Mere til historien

Referencer til smartwatches findes blandt helt tilbage til tegneserien Dick Tracy fra 1931. I 1946 introducerede forfatterne et armbåndsur med tovejs radiokommunikation. I 1964 kom et tilsvarende TV til armen.

Uanset at smartwatches trækker spor tilbage i tiden ændrer det ikke på, at det fortsat ikke ser smart ud, når man taler i telefon på armen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer