Dansk virksomhed protesterer mod Microsoft OneDrive

 Den danske hosting-service One.com protesterer nu mod Microsofts kommende navneskifte på cloud-tjenesten SkyDrive.

One.com Logo

One.com Logo

Microsoft offentliggjorde i mandags, at de nu endelig havde fundet et nyt navn til deres cloud-tjeneste SkyDrive – efter det stod klart sidste år, at de skulle ændre dette. Den store britiske medie-virksomhed BSkyB, havde nemlig haft sagsøgt Microsoft og havde vundet denne retssag. Dog lavede parterne en aftale om, at Microsoft fik tid til, at finde et nyt navn.

–  Microsoft SkyDrive skifter navn til OneDrive

Men måske er Microsofts kamp ikke slut endnu. For det nye navn har nemlig sat sindene i kog hos det danske hosting-firma One.com, der i en pressemeddelelse skriver, at de fordømmer det nye navn. Det skriver Version2.dk.

– ”Jeg blev meget overrasket over, at Microsoft har besluttet at navngive deres cloud-service OneDrive. For mig er det vigtigt at beskytte vores brand og firmanavn, og jeg forventede, at en stor virksomhed som Microsoft, ville have foretaget en mere grundig research, før de offentliggjorde deres nye navn,” lyder det fra One.com’s COO og talsmand Thomas Darré Medard Frederiksen i en pressemeddelelse.

Thomas Medard Frederiksen mener, at OneDrive er for beslægtede, men One.com’s egen cloud-service, hvilket vil skabe forvirrig hos brugerne.

Ifølge Version2, så har One.com ikke kunne løfte sløret for, hvordan disse navne-stridigheder skal løse sig.

Mere til historien

Det er ellers et halvt års tid siden, at Microsoft tabte retssagen mod BSkyB, men til trods for dette har de altså endnu engang fået et andet firma til at føle sig ramt af det nye navn.

Microsoft og Activision Blizzard aftalen er godkendt

Nu er det officielt. Microsoft har fået grønt lys til opkøbet af Activision Blizzard.

(mere…)
Nu fjernes det simple skriveprogram fra Windows

WordPad bliver ikke længere opdateret og udfases, fortæller Microsoft.

(mere…)
Microsoft udfaser Xbox Live Gold

Xbox har annonceret, at de udfaser Xbox Live Gold tjenesten og erstatter den med en ny tjeneste under Game Pass navnet.

(mere…)
Call of Duty vil fortsat blive udgivet til PlayStation

Bliver handlen mellem Microsoft og Activision Blizzard godkendt, så vil Call of Duty fortsat udkomme til PlayStation.

(mere…)
Xbox Series X – nu stiger prisen

Overvejer du at købe en Xbox Series X, så skal du slå til nu længe. En prisstigning på X Box og Gamepass er nemlig på vej.

(mere…)
Microsofts køb af Activision Blizzard er godkendt i EU

Konkurrencemyndighederne i EU har godkendt den historiske store handel af Activision Blizzard, som Microsoft foretog i starten af 2022.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram