Dansk virksomhed protesterer mod Microsoft OneDrive

2

 Den danske hosting-service One.com protesterer nu mod Microsofts kommende navneskifte på cloud-tjenesten SkyDrive.

One.com Logo
One.com Logo

Microsoft offentliggjorde i mandags, at de nu endelig havde fundet et nyt navn til deres cloud-tjeneste SkyDrive – efter det stod klart sidste år, at de skulle ændre dette. Den store britiske medie-virksomhed BSkyB, havde nemlig haft sagsøgt Microsoft og havde vundet denne retssag. Dog lavede parterne en aftale om, at Microsoft fik tid til, at finde et nyt navn.

–  Microsoft SkyDrive skifter navn til OneDrive

Men måske er Microsofts kamp ikke slut endnu. For det nye navn har nemlig sat sindene i kog hos det danske hosting-firma One.com, der i en pressemeddelelse skriver, at de fordømmer det nye navn. Det skriver Version2.dk.

– ”Jeg blev meget overrasket over, at Microsoft har besluttet at navngive deres cloud-service OneDrive. For mig er det vigtigt at beskytte vores brand og firmanavn, og jeg forventede, at en stor virksomhed som Microsoft, ville have foretaget en mere grundig research, før de offentliggjorde deres nye navn,” lyder det fra One.com’s COO og talsmand Thomas Darré Medard Frederiksen i en pressemeddelelse.

Thomas Medard Frederiksen mener, at OneDrive er for beslægtede, men One.com’s egen cloud-service, hvilket vil skabe forvirrig hos brugerne.

Ifølge Version2, så har One.com ikke kunne løfte sløret for, hvordan disse navne-stridigheder skal løse sig.

Mere til historien

Det er ellers et halvt års tid siden, at Microsoft tabte retssagen mod BSkyB, men til trods for dette har de altså endnu engang fået et andet firma til at føle sig ramt af det nye navn.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer