Danmarks mest innovative smartphone-app kåres af Aller Medier

For tredje år i træk afholdes Danish App Awards i næste uge og endnu engang er Aller Media hovedsponsor på prisuddelingen og uddeler ”Aller Innovation Award”.

Danish App Awards 2013 (Foto: Danish App Awards)

Danish App Awards 2013 (Foto: Danish App Awards)

Applikationer underholder os i hverdagen og er værktøjet, der hjælper os med at finde vej, holde styr på økonomien og være opdateret på venners liv på de sociale netværk. Nu skal den bedste applikation findes ved Danish App Awards, som finder sted den 16. januar i Aller-huset i København.

 - Apple skabte en ny industri med App Store

Aller er ikke alene sponsor til eventen, men hylder også den mest innovative smartphone-applikation med prisen ”Aller Innovation Award”.

- ”Som en moderne medievirksomhed har Aller Media stor interesse i at støtte og skabe de bedst mulige rammer for de danske talenter, der i særlig grad er kreative, og som formår at skabe forretning. Det gør vi bl.a. ved at invitere dem indenfor i huset så ofte vi kan, og ved at anerkende deres arbejde med uddelingen af innovationsprisen. Vi ser et stort potentiale i at tiltrække og være i kontakt med de største digitale talenter, fordi de inspirerer os til at udvikle og skabe nye indtægter i forlængelse af vores eksisterende forretningsområder,” siger Pernille Aalund, Innovationsdirektør hos Aller Media.

Formålet med Aller Innovation Award er, at anerkende små og uafhængige talenter, som ikke har et stort bureau eller en koncern i ryggen.

Mere til historien

Du kan se nærmere her, hvilke applikationer der er nomineret til priserne i de forskellige sider på Danish App Awards.

En af de applikationer, som er nomineret er FolderCam. Vi har tidligere haft besøg af bagmanden bag denne applikation, Bo Tegner, der medvirkede i et web-tv indslag.

MobilePay fra Danske Bank vinder prisen for årets app

Juryen til Danish App Awards 2013 har netop kåret den populære applikation MobilePay fra Danske Bank til ”Årets bedste app 2013”. (mere…)

Foldercam - et app-hit kræver én god idé
Du skal kun få én enkelt god idé. Hør hvordan den nye danske app Foldercam blev til. (mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2022 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram