CES-messen store hit var bøjelige skærme

CES: Forbrugerelektronikmessen Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas er uden tvivl et tilløbsstykke. En af årets store trends ser ud til at blive bøjelige skærme.

CES-messen

CES-messen

CES-messen i Las Vegas er stedet at være i starten af januar måned, hvis man bare har lidt interesse i elektronikkens verden. Messen besøges af omkring 200.000 deltagere og der er omkring 20.000 produktlanceringer – i alle mulige kategorier.

 – Consumer Electronics Show – CES-messen kort fortalt

Inden messens begyndelse pegede Shawn DuBravac, Consumer Electronis Association’s cheføkonom, på tre trends, som han mente ville være værd at holde øje med på messen.

Dette var udbredelsen af såkaldte smart devices i hjemmet, fjernsynets næste skridt mod 4K eller UltraHD opløsning og elektroniske sensorer, der vil holde øje med alt fra vores sundhed og anden adfærd.

Der er heller ingen tvivl, det er fortsat fjernsynet, som er den helt store spiller på CES-messen. Og det helt nye er, at de store fjernsyn nu skal kunne bøje. Dette har også ramt mobiltelefonen, LG præsenterede nemlig verdens første bøjelige smartphone LG G Flex – og vi har haft den i hænderne.

 – LG G Flex – eksklusiv Danmarks-premiere

Du kan se nedenstående indslag om opstarten til årets CES-messe.

Indholdet som skulle være vist her, er ikke tilgængeligt længere. Vi har derfor fjernet dette. Vi beklager ulejligheden.

Mere til historien

Under Samsungs præsentation, som blandt andet bød på fire nye tablets, udvandrede den populære film-instruktør Michael Bay.

Se 2023 nyhederne fra HP

OVERBLIK: HP har ikke bare fremvist deres nyeste teknologiske fremskridt. De talte også om miljø og genanvendelige materialer - herunder kaffegrums og brugt madolie.

(mere…)
Tjek Lenovos 2023-nyheder

OVERBLIK: Lenovo fremviste på CES spændende nyheder, der bød på en digital notesbog, en bærbar med to OLED-skærme og naturligvis gaming-maskiner.

(mere…)
Her er nyhederne fra Samsung ved CES 2023

OVERBLIK: Samsung har præsenteret en række nyheder ved CES 2023. Her får du en opsummering.

(mere…)
Her er 2020-nyhederne på Google Assistant

Googles assistent vil integreres sig i flere enheder og få helt nye kommandoer. Google vil også have Assistant ind i TV-skærme. Her er 2020' første nyheder.

(mere…)
OnePlus har afsløret Concept One

Koncepttelefonen OnePlus Concept One er afsløret ved CES 2020. Telefonen viser hvordan visionerne er for fremtidens smartphones hos OnePlus.

(mere…)
OnePlus gør kameraet usynligt

KORT NYT: De grimme kameralinser skal væk fra telefonerne. OnePlus har måske fundet en løsning hvor kameraerne bliver usynlige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram