CES-messen store hit var bøjelige skærme

CES: Forbrugerelektronikmessen Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas er uden tvivl et tilløbsstykke. En af årets store trends ser ud til at blive bøjelige skærme.

CES-messen

CES-messen

CES-messen i Las Vegas er stedet at være i starten af januar måned, hvis man bare har lidt interesse i elektronikkens verden. Messen besøges af omkring 200.000 deltagere og der er omkring 20.000 produktlanceringer – i alle mulige kategorier.

 – Consumer Electronics Show – CES-messen kort fortalt

Inden messens begyndelse pegede Shawn DuBravac, Consumer Electronis Association’s cheføkonom, på tre trends, som han mente ville være værd at holde øje med på messen.

Dette var udbredelsen af såkaldte smart devices i hjemmet, fjernsynets næste skridt mod 4K eller UltraHD opløsning og elektroniske sensorer, der vil holde øje med alt fra vores sundhed og anden adfærd.

Der er heller ingen tvivl, det er fortsat fjernsynet, som er den helt store spiller på CES-messen. Og det helt nye er, at de store fjernsyn nu skal kunne bøje. Dette har også ramt mobiltelefonen, LG præsenterede nemlig verdens første bøjelige smartphone LG G Flex – og vi har haft den i hænderne.

 – LG G Flex – eksklusiv Danmarks-premiere

Du kan se nedenstående indslag om opstarten til årets CES-messe.

Mere til historien

Under Samsungs præsentation, som blandt andet bød på fire nye tablets, udvandrede den populære film-instruktør Michael Bay.

Tags: ,

Avatar

Om MereMobil.dk

MereMobil.dk er et specialmagasin om smartphones, tablets og udviklingen i mobilbranchen, grundlagt af mobilekspert John G. Pedersen.