Candy Crush Saga har købt ”Candy”-varemærket

Den populære applikation Candy Crush Saga har købt ordet ”Candy”, som et beskyttet varemærke – så nu kan andre udviklere ikke bruge ordet Candy på applikationer.

Candy Crush Saga

Candy Crush Saga

Firmaet King.com, som står bag det populære spil Candy Crush Saga, der blandt andet blev den mest downloadede gratis applikation til iPhone i Apples App Store. Den kæmpe succes, som Candy Crush Saga, har vist sig at bære har gjort firmaet har fået ordet ”Candy” beskyttet som varemærke. Det betyder, at andre udviklere ikke kan benytte ordet i som navn på deres applikationer. Det skriver Cultofmac.com.

USPTO (United States Patent and Trademark Office) har fornylig bevilliget ansøgningen om, at King.com kan få ordet ”Candy”, som deres varemærke.

Varemærket gælder i kategorierne spil, læringstjenester og tøj.

Denne varemærke beskyttelse betyder, at udviklere med applikationer, hvor ”Candy” indgår i navnet har modtaget besked fra King.com, som kræver de fjerner deres spil fra App Store.

Mere til historien

Der er mere end 70 millioner brugere, som dagligt spiller Candy Crush Saga på de forskellige platforme.

Subway Surfers er årtiets mest downloadede spil

Subway Surfers har været et hit i mange år – rigtig mange faktisk. Ifølge nye data er det danske spil årtiets mest downloadede. Se årtiets hitliste her.

(mere…)
Candy Crush bliver en triologi

Det populære mobilspil, Candy Crush, kommer nu i en ny version og dermed en triologi.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram