Applikation i Samsung Galaxy S5 logger dit liv

Samsung arbejder på en ny applikation, som hedder Life Times, der forventes at være en del af Galaxy S5 og fremtidige smartphones.

Screenshots af Samsung Life Times (Kilde: SamMobile.com)

Screenshots af Samsung Life Times (Kilde: SamMobile.com)

Det er efterhånden blevet en tradition, at Samsung har nye features og applikationer klar, på deres topmodel. Vi har blandt andet set funktionen S Health med Galaxy S4, som dog aldrig er nået til det danske marked. Men nu ser det ud til, at der også med Galaxy S5 er en ny applikation på vej.

– Samsung Galaxy S5 afsløres i London til marts

Det er SamMobile.com, som har lækket nogle billeder fra en applikation, der hedder Life Times.

 – Samsung Galaxy S5 – specifikationerne er lækket

Samsung Life Times er en slags dagbog, som samler informationer fra forskellige applikationer og events og skaber en log for brugeren, så denne kan se de seneste ting. En ting som særligt kan blive brugbart når det kommer til ferier, billeder taget til koncerter og lignende. Dette inkluderer selvfølgelig de sociale netværk, som Facebook, Google+, Foursquare, Instagram og LindkedIn.

At dømme ud fra de lækkede screenshots, så ser det ud til, at det følger designlinjen fra Android 4.4 KitKat.

– Samsung Galaxy S5 lanceres den 23. februar

Samsung Life Times minder i øvrigt om Samsungs Story Album, men med flere features. Det er endnu uvist om den skal erstattet Story Album.

Mere til historien

Sony er også på vej med en ”applikation”, der logger dit liv. Applikationen hedder Lifelog og den arbejder sammen med deres kommende armbånd Smart Band. Her kan du gemme bogmærker for særlige oplevelser.

Du kan se mere om Smart Band og Lifelog i en video her.

Læs også:
 – Android 4.4.2 KitKat til Samsung Galaxy S4 og Note 3 er lækket

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram