Apple kommer også med to nye iPhones i år

2

RYGTE: Plastikdesignet på iPhone 5C bliver måske en enlig svale fra Apple, skal man tro Wall Street Journal, så kommer der i år to nye iPhones – men ingen i plastik.

iPhone 5S
iPhone 5S (Foto: Apple)

Det er nogle måneder siden, at Apple sendte iPhone 5S og iPhone 5C på markedet, hvilket betyder rygterne allerede er på højtryk med den næste iPhone – som måske får navnet iPhone 6. Det skriver Amobil.no.

 – TEST: iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Nu har Wall Street Journal også nyt om sagen – og de plejer ofte at ramme plet når det kommer til nye produktlanceringer fra Apple. Wall Street Journal skriv er, at vi også i år vil få to nye iPhone-modeller, men ingen af dem vil denne gang være i plastik, som iPhone 5C er. I stedet skulle begge modeller få en metalramme, som det kendes fra iPhone 5 og iPhone 5S.

 – TEST: iPhone 5S – for meget af det samme?

Wall Street Journals kilder fortæller også, at en af de store forskelle vil være skærmstørrelsen, som altså bliver større end de 4 tommer – iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S har været udstyret med. Den mindste af de to kommende modeller skulle få en skærm på omkring 4,5 tommer, mens ”topmodellen” formentlig får en der er større end 5 tommer.

 – Arbejder Apple på en 5.7-tommer iOS phablet?

Når det kommer til nye ting, så har Apple oftest tradition for at være konservative, så hvis de har et format der fungerer, skal der meget til før, de ændrer dette. En af grundene til Apple måske er kommet på andre tanker, kan være at kinesiske mobilkøbere elsker store skærme – og her vil Apple gerne ind og have en del af markedet.

Mere til historien

Da det er så tidligt i processen kan Apple endnu nå at ændre på nogle af disse ting. Dog skulle den mindste af de nye modeller så småt være klar til produktionsstart. Telefonerne forventes, at komme på markedet i efteråret ligesom de seneste iPhones.

Læs også:

iPhone 5S sælger bedre end iPhone 5 – og bruges mere

Apple relancerer iPhone 4 i Indien

Sony går efter trætte iPhone-ejere

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer