Apple kommer også med to nye iPhones i år

RYGTE: Plastikdesignet på iPhone 5C bliver måske en enlig svale fra Apple, skal man tro Wall Street Journal, så kommer der i år to nye iPhones – men ingen i plastik.

iPhone 5S

iPhone 5S (Foto: Apple)

Det er nogle måneder siden, at Apple sendte iPhone 5S og iPhone 5C på markedet, hvilket betyder rygterne allerede er på højtryk med den næste iPhone – som måske får navnet iPhone 6. Det skriver Amobil.no.

 – TEST: iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

Nu har Wall Street Journal også nyt om sagen – og de plejer ofte at ramme plet når det kommer til nye produktlanceringer fra Apple. Wall Street Journal skriv er, at vi også i år vil få to nye iPhone-modeller, men ingen af dem vil denne gang være i plastik, som iPhone 5C er. I stedet skulle begge modeller få en metalramme, som det kendes fra iPhone 5 og iPhone 5S.

 – TEST: iPhone 5S – for meget af det samme?

Wall Street Journals kilder fortæller også, at en af de store forskelle vil være skærmstørrelsen, som altså bliver større end de 4 tommer – iPhone 5, iPhone 5C og iPhone 5S har været udstyret med. Den mindste af de to kommende modeller skulle få en skærm på omkring 4,5 tommer, mens ”topmodellen” formentlig får en der er større end 5 tommer.

 – Arbejder Apple på en 5.7-tommer iOS phablet?

Når det kommer til nye ting, så har Apple oftest tradition for at være konservative, så hvis de har et format der fungerer, skal der meget til før, de ændrer dette. En af grundene til Apple måske er kommet på andre tanker, kan være at kinesiske mobilkøbere elsker store skærme – og her vil Apple gerne ind og have en del af markedet.

Mere til historien

Da det er så tidligt i processen kan Apple endnu nå at ændre på nogle af disse ting. Dog skulle den mindste af de nye modeller så småt være klar til produktionsstart. Telefonerne forventes, at komme på markedet i efteråret ligesom de seneste iPhones.

Læs også:

iPhone 5S sælger bedre end iPhone 5 – og bruges mere

Apple relancerer iPhone 4 i Indien

Sony går efter trætte iPhone-ejere

 

Apple løfter sløret for vinderne af App Store Awards 2023

Apple er klar med dette års lister over, hvilke apps og spil, der har taget titlerne for de mest populære i 2023. Se vinderne her.

(mere…)
Denne dato kan du købe OnePlus 12 – måske

Datoen for hvornår OnePlus 12 kan købes i Europa er måske afsløret.

(mere…)
Apple Vision Pro: Så mange enheder bliver klar

RYGTE: Noget tyder på, at Apple Vision Pro bliver tilgængeligt i ret mange eksemplarer - set i forhold til prisen.

(mere…)
Touch ID vender ikke tilbage til iPhone

RYGTE: Det lader til, at Touch ID ikke vender tilbage til iPhone i hvert fald ikke, som vi kender den.

(mere…)
Hemmelig aftale mellem Google og Spotify er afsløret

Retsagen mellen Epic Games og Google har afsløret, at Google har indgået en indtil nu hemmelig aftale med Spotify.

(mere…)
OnePlus 12 er snart på trapperne

Det tyder på, at OnePlus snart præsenterer OnePlus 12, deres nyeste flagskibs telefon.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
2 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram