Apple kan få det hurtigste kamera i en smartphone

1

Apple har angiveligt opkøbt firmaet SnappyLabs, som står bag verdens hurtigste kamera applikation.

SnappyCam
SnappyCam

Det er ikke første gang, at Apple opkøber et lille interessant firma, som skal være med til at forbedre deres produkter. Denne gang er det firmaet SnappyLabs, der står bag verdens hurtigste kamera applikation. Ifølge TechCrunch.com, så er dette opkøb for at forbedre kamera applikationen i iOS-platformen.

 – Apple har købt Twitter-analysefirma

John Papandriopoulos, der er manden bag SnappyLaps, har opfundet en måde, som gør det muligt at få kameraet i iPhone til at tage billeder lynhurtigt, uden at gå på kompromis med opløsningen.

SnappyLabs har tidligere stået bag applikationen SnappyCam, som med opkøbet nu er blevet fjernet fra Apples App Store – ligesom også SnappyLabs hjemmeside er blevet lukket ned.

-“Apple køber fra tid til anden mindre teknologivirksomheder, og vi kommenterer generelt ikke vores formål eller planer,” sådan lyder det fra en talsperson fra Apple.

Med til historien hører, at vi ikke har kunne finde en præcis udmelding fra Apple vedrørende opkøbet. Ovenstående statement fra Recode.net er mere en generel udtalelse, end en præcis bekræftelse.

Hvornår vi vil se SnappyLabs-teknologi indbygget på iOS-enheder er endnu uvist, men det kan være i næste store opdatering. Denne frigives normalt i efteråret.

Mere til historien

Apple købte i slutningen af sidste år også en mindre virksomhed, nemlig analysefirmaet Topsy, som har specialiseret sig i analyser af de sociale medier – særligt Twitter.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer