Apple: 80 procent af alle iOS-enheder har iOS 7

Størstedelen af Apples iOS-brugere benytter nu selskabets nyeste version af styresystemet, det oplyser Apple.

iPhone 5S

iPhone 5S (Foto: Apple)

Apples regnskabschef Peter Oppenheimer fortalte mandag aften, da de fremlagde kvartalsregnskab, at 80 procent af alle iOS-enheder nu har opdateret til iOS 7. Det skriver Cnet.com.

Så udbredt er de forskellige Android-versioner

iOS 7, som er den nyeste større opdatering, har mødt blandede reaktioner, da det ændrede det ellers velkendte design, så det blev lidt mere flat og minimalistisk. Det er Apples design-guru Jonathan Ive, som er manden bag iOS 7.

I starten af januar oplyste Apple, at 78 procent af de aktive iOS-enheder havde iOS 7 installeret. Dette er altså i løbet af januar blevet til, at det nu er 4 ud af 5, som har den nyeste iOS-version.

iOS 7.1 Beta 4 er klar til udviklerne

Apple har fornylig frigivet den fjerde version af betaudgaven af iOS 7.1, men det er endnu uvist hvornår denne frigives til offentligheden – der gættes på i løbet af februar eller marts måned, men Apple har ikke meldt noget ud officielt.

Mere til historien

I forhold til de konkurrerende mobilplatformen, Android og Windows Phone, så har Apple ikke ret mange enheder, at tage højde for og derfor kan alle iOS-brugere modtage opdateringen samtidig, hvor de øvrige producenter udsender deres opdateringer i udrulninger over nogle uger.

Rygterne svirrer om nye iPhone-funktioner

Apple har netop offentliggjort datoen for dette års WWDC, men det er ikke nok, da rygterne svirrer om kommende funktioner i iOS 17.

(mere…)
Apple har oplyst datoen

Nu ved vi, hvornår der skal sættes kryds i kalenderen, hvis du vil følge WWDC 2023-keynoten.

(mere…)
Brugt iPhone – den store guide

GUIDE: En billig iPhone kan være en brugt iPhone. Læs her hvad du skal tænke over, før du køber en brugt iPhone.

(mere…)
Apple watchOS 9.4 løser ”vækkeur”-fejl

Apple har netop frigivet nye software til Apple Watch, som løser en træls fejl på vækkeurs-funktionen.

(mere…)
iOS 16.4 med forbedret lyd er klar til download

Apple har netop udsendt nye softwareopdateringer. Tjek din iPhone, Apple Watch og dine andre Apple-dimser.

(mere…)
Rygterne svirrer om datoen for Apple WWDC 2023

RYGTE: Apple har endnu ikke sendt invitationerne ud, men rygterne svirrer om, hvornår Apple vil afholde deres årlige udviklerkonference.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram