Apple: 80 procent af alle iOS-enheder har iOS 7

0

Størstedelen af Apples iOS-brugere benytter nu selskabets nyeste version af styresystemet, det oplyser Apple.

iPhone 5S
iPhone 5S (Foto: Apple)

Apples regnskabschef Peter Oppenheimer fortalte mandag aften, da de fremlagde kvartalsregnskab, at 80 procent af alle iOS-enheder nu har opdateret til iOS 7. Det skriver Cnet.com.

– Så udbredt er de forskellige Android-versioner

iOS 7, som er den nyeste større opdatering, har mødt blandede reaktioner, da det ændrede det ellers velkendte design, så det blev lidt mere flat og minimalistisk. Det er Apples design-guru Jonathan Ive, som er manden bag iOS 7.

I starten af januar oplyste Apple, at 78 procent af de aktive iOS-enheder havde iOS 7 installeret. Dette er altså i løbet af januar blevet til, at det nu er 4 ud af 5, som har den nyeste iOS-version.

– iOS 7.1 Beta 4 er klar til udviklerne

Apple har fornylig frigivet den fjerde version af betaudgaven af iOS 7.1, men det er endnu uvist hvornår denne frigives til offentligheden – der gættes på i løbet af februar eller marts måned, men Apple har ikke meldt noget ud officielt.

Mere til historien

I forhold til de konkurrerende mobilplatformen, Android og Windows Phone, så har Apple ikke ret mange enheder, at tage højde for og derfor kan alle iOS-brugere modtage opdateringen samtidig, hvor de øvrige producenter udsender deres opdateringer i udrulninger over nogle uger.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer