Android 4.4.2 KitKat til Samsung Galaxy S4 og Note 3 er lækket

KitKat er lækket til Samsung Galaxy S4 og Note 3. Du kan opdatere nu.

Samsung Galaxy S4, Android KitKat

Samsung Galaxy S4 og Note 3 kan opdateres til Android KitKat, hvis du tør rode med det

 

Samsung er tilsyneladende på vej med store software-opdateringer til Galaxy S4 og Note 3.

Websiten Sammobile.com, der ofte er leveringsdygtige i mange Samsung-læks, har fået fingrene i Android 4.4.2 KitKat til både S4 og Note 3.

Der er tale om en testversion, men den beskrives som ganske stabil, og kun med relativt få fejl. Det skriver Sammobile efter at have afprøvet og testet softwaren i omkring fem dage.

Websiten mener, at opdateringerne vil blive offentligt tilgængelige som OTA-opdatering i februar / marts 2014, men dette skal nok anses som spekulation.

Hvis du har lyst ti at nørde med din S4’er eller Note 3’er, så er det faktisk muligt at opdatere til den lækkede testversion. Du finder vejledningen til Galaxy S4 på dette link, og instruktionerne til Note 3 på dette link.

Vi vil gerne understrege, at opdateringen kun bør hentes og lægges ind, hvis du er klar over, at det fuldkommen er på eget ansvar.

Der er tale om en test-build af softwaren, så Samsung kan fortsat nå at justere en masse småting, inden den ender ude hos forbrugerne.

Mere til historien

Ifølge de seneste rygter er Samsung på vej med efterfølgeren til Galaxy S4. Ved Mobile World Congress i slutningen af næste måned forventes det, at Samsung Galaxy S5 ser dagens lys.

Er Samsung på vej med en 3-sidet foldbar?

Samsung har sendt flere varianter af foldbare smartphones på markedet. Nu kommer der måske en 3-sidet variant.

(mere…)
Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram