Android 4.4.2 KitKat til Samsung Galaxy S4 og Note 3 er lækket

12

KitKat er lækket til Samsung Galaxy S4 og Note 3. Du kan opdatere nu.

Samsung Galaxy S4, Android KitKat
Samsung Galaxy S4 og Note 3 kan opdateres til Android KitKat, hvis du tør rode med det

 

Samsung er tilsyneladende på vej med store software-opdateringer til Galaxy S4 og Note 3.

Websiten Sammobile.com, der ofte er leveringsdygtige i mange Samsung-læks, har fået fingrene i Android 4.4.2 KitKat til både S4 og Note 3.

Der er tale om en testversion, men den beskrives som ganske stabil, og kun med relativt få fejl. Det skriver Sammobile efter at have afprøvet og testet softwaren i omkring fem dage.

Websiten mener, at opdateringerne vil blive offentligt tilgængelige som OTA-opdatering i februar / marts 2014, men dette skal nok anses som spekulation.

Hvis du har lyst ti at nørde med din S4’er eller Note 3’er, så er det faktisk muligt at opdatere til den lækkede testversion. Du finder vejledningen til Galaxy S4 på dette link, og instruktionerne til Note 3 på dette link.

Vi vil gerne understrege, at opdateringen kun bør hentes og lægges ind, hvis du er klar over, at det fuldkommen er på eget ansvar.

Der er tale om en test-build af softwaren, så Samsung kan fortsat nå at justere en masse småting, inden den ender ude hos forbrugerne.

Mere til historien

Ifølge de seneste rygter er Samsung på vej med efterfølgeren til Galaxy S4. Ved Mobile World Congress i slutningen af næste måned forventes det, at Samsung Galaxy S5 ser dagens lys.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer