Android 4.4.2 KitKat til Samsung Galaxy S4 og Note 3 er lækket

KitKat er lækket til Samsung Galaxy S4 og Note 3. Du kan opdatere nu.

Samsung Galaxy S4, Android KitKat

Samsung Galaxy S4 og Note 3 kan opdateres til Android KitKat, hvis du tør rode med det

 

Samsung er tilsyneladende på vej med store software-opdateringer til Galaxy S4 og Note 3.

Websiten Sammobile.com, der ofte er leveringsdygtige i mange Samsung-læks, har fået fingrene i Android 4.4.2 KitKat til både S4 og Note 3.

Der er tale om en testversion, men den beskrives som ganske stabil, og kun med relativt få fejl. Det skriver Sammobile efter at have afprøvet og testet softwaren i omkring fem dage.

Websiten mener, at opdateringerne vil blive offentligt tilgængelige som OTA-opdatering i februar / marts 2014, men dette skal nok anses som spekulation.

Hvis du har lyst ti at nørde med din S4’er eller Note 3’er, så er det faktisk muligt at opdatere til den lækkede testversion. Du finder vejledningen til Galaxy S4 på dette link, og instruktionerne til Note 3 på dette link.

Vi vil gerne understrege, at opdateringen kun bør hentes og lægges ind, hvis du er klar over, at det fuldkommen er på eget ansvar.

Der er tale om en test-build af softwaren, så Samsung kan fortsat nå at justere en masse småting, inden den ender ude hos forbrugerne.

Mere til historien

Ifølge de seneste rygter er Samsung på vej med efterfølgeren til Galaxy S4. Ved Mobile World Congress i slutningen af næste måned forventes det, at Samsung Galaxy S5 ser dagens lys.

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Betaversionen af Android 14 er klar - du kan prøve den nu

Der er nu godt nyt, hvis du elsker at prøve nyt og har en Android-telefon. Android 14 beta er nemlig nu klar til en række enheder.

(mere…)
Sådan ser Google Pixel 7a ud – afsløret på video

En video af den kommende Google Pixel 7a er afsløret inden lanceringen. Se Pixel 7a ser ud her – og hvilke farver den kommer i.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
12 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram