YotaPhone – sådan følger du lanceringen

Du kan følge lanceringsevent på YotaPhone, som er en Android-telefon med to skærme, hvoraf den ene har en e-ink skærm. Se her hvor du kan følge med.

Yotaphone

Yotaphone

Vi hørte første gang om YotaPhone i december 2012, hvor det kom frem at dansk-russiske Yota Devices, var på vej med noget helt anderledes til smartphone-markedet – nemlig en telefon med to skærme.

De to skærme er af to forskellige typer, en LCD-skærm og en e-ink skærm, som begge er på 4,3 tommer.

Dengang var meldingen, at telefonen ville komme på markedet i anden halvdel af 2013 – og først i Danmark, i fjerde kvartal 2013. Om den når det danske marked er uvist, men telefonen præsenteres i morgen tidlig dansk tid (4. december 2013) ved en lancering i Moskva.

CNET har fået eksklusiv adgang til den internationale lancering, på denne noget anderledes Android-smartphone. Du kan følge med i klippet herunder.

Af andre specifikationer kan det nævnes, at YotaPhone forventes at komme med 1.5 GHz dual-core processor, 12 megapixels kamera  – og i versioner med 32 og 64 GB hukommelse.

Mere til historien

– ”I dag – når du vil tjekke din e-mail, kalender eller sociale medier – er du nødt til at tage din telefon frem, tænde den og åbne en applikation. Først derefter kan du modtage den information, du søger. Med YotaPhone ville alle disse informationer dukke op automatisk på electronic paper-displayet uden besvær, afbrydelser og i realtid,” forklarede Vlad Martynov, stifter af Yota Devices, tilbage i december måned 2012.

Google I/O – sådan ser du med

Google afholder i aften deres årlige udviklerkonference, som du kan følge med i live. Se her hvordan.

(mere…)
Googles næste foldbare får måske nyt navn

Google Pixel Fold var den første foldbare fra Google. Nu går rygterne på, at efterfølgeren får et andet navn. Læs mere om det her.

(mere…)
Android 15 er ude i beta – se nyhederne

Google har sendt første betaversion af Android 15 ud til offentligheden. Se hvordan du får den.

(mere…)
Google I/O 2024 datoen – hvad skal du forvente?

Google har netop offentliggjort datoen for dette udviklerkonference. Her er, hvad du skal forvente.

(mere…)
Android 15 vil tillade tracking når mobilen er slukket

Når Android 15 frigives er en af nyhederne, at en enhed kan findes, selvom den er slukket.

(mere…)
Besked-appen på udvalgte Android-telefoner får chat-robot

Googles AI-værktøjer dukker op i Besked-appen på udvalgte Android-telefoner.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram