YotaPhone – sådan følger du lanceringen

0

Du kan følge lanceringsevent på YotaPhone, som er en Android-telefon med to skærme, hvoraf den ene har en e-ink skærm. Se her hvor du kan følge med.

Yotaphone
Yotaphone

Vi hørte første gang om YotaPhone i december 2012, hvor det kom frem at dansk-russiske Yota Devices, var på vej med noget helt anderledes til smartphone-markedet – nemlig en telefon med to skærme.

De to skærme er af to forskellige typer, en LCD-skærm og en e-ink skærm, som begge er på 4,3 tommer.

Dengang var meldingen, at telefonen ville komme på markedet i anden halvdel af 2013 – og først i Danmark, i fjerde kvartal 2013. Om den når det danske marked er uvist, men telefonen præsenteres i morgen tidlig dansk tid (4. december 2013) ved en lancering i Moskva.

CNET har fået eksklusiv adgang til den internationale lancering, på denne noget anderledes Android-smartphone. Du kan følge med i klippet herunder.

Af andre specifikationer kan det nævnes, at YotaPhone forventes at komme med 1.5 GHz dual-core processor, 12 megapixels kamera  – og i versioner med 32 og 64 GB hukommelse.

Mere til historien

– ”I dag – når du vil tjekke din e-mail, kalender eller sociale medier – er du nødt til at tage din telefon frem, tænde den og åbne en applikation. Først derefter kan du modtage den information, du søger. Med YotaPhone ville alle disse informationer dukke op automatisk på electronic paper-displayet uden besvær, afbrydelser og i realtid,” forklarede Vlad Martynov, stifter af Yota Devices, tilbage i december måned 2012.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer