Windows Phone Store runder 200.000 apps

0

Microsoft har netop offentliggjort, at de nu har rundet milepælen på mere end 200.000 applikationer i Windows Phone Store.

Graf over udviklingen af applikationer i Windows Phone Store
Graf over udviklingen af applikationer i Windows Phone Store

I en blog på Windows Phone Developer har Microsoft netop afsløret, at der nu er mere end 200.000 applikationer i Windows Phone Store. Det skriver Wmpoweruser.com.

Som det kan ses på grafen har væksten været stille og rolig det seneste år, men det går fremad og ser positivt ud. Windows Phone Store bruges ligeledes mere, der er nu omkring 12 millioner transaktioner hver dag.

Rygte: Windows Phone 8.1 får Notifikations Center

Der er også nogle af de mere populære og eftertragtede applikationer, som eksempelvis Vine og Instragram, der nu er blevet tilgængelige til Windows Phone platformen. Men Microsofts egen Windows Phone App Studio, der tiltrækker titusinder af udviklere, bærer også en del af “skylden” for fremgangen.

Så godt sidder Nokia på Windows Phone

Sammenlignet med konkurrenterne er der også langt, da både Apple og Google har et udvalg på omkring 1 million applikationer i deres App Stores.

Mere til historien

Blot for at sammenligne, så rundende Apples App Store 200.000 applikationer i maj måned 2010, mens Google Play Store rundede samme milepæl i december måned 2010 – dengang hed Google Play Store dog Android Market.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer