Windows Phone Store runder 200.000 apps

Microsoft har netop offentliggjort, at de nu har rundet milepælen på mere end 200.000 applikationer i Windows Phone Store.

Graf over udviklingen af applikationer i Windows Phone Store

Graf over udviklingen af applikationer i Windows Phone Store

I en blog på Windows Phone Developer har Microsoft netop afsløret, at der nu er mere end 200.000 applikationer i Windows Phone Store. Det skriver Wmpoweruser.com.

Som det kan ses på grafen har væksten været stille og rolig det seneste år, men det går fremad og ser positivt ud. Windows Phone Store bruges ligeledes mere, der er nu omkring 12 millioner transaktioner hver dag.

- Rygte: Windows Phone 8.1 får Notifikations Center

Der er også nogle af de mere populære og eftertragtede applikationer, som eksempelvis Vine og Instragram, der nu er blevet tilgængelige til Windows Phone platformen. Men Microsofts egen Windows Phone App Studio, der tiltrækker titusinder af udviklere, bærer også en del af "skylden" for fremgangen.

- Så godt sidder Nokia på Windows Phone

Sammenlignet med konkurrenterne er der også langt, da både Apple og Google har et udvalg på omkring 1 million applikationer i deres App Stores.

Mere til historien

Blot for at sammenligne, så rundende Apples App Store 200.000 applikationer i maj måned 2010, mens Google Play Store rundede samme milepæl i december måned 2010 – dengang hed Google Play Store dog Android Market.

Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Outlook er nu gratis

Microsoft gør deres mest eftertragtede app gratis.

(mere…)
Microsoft investerer milliarder i chatrobot

Microsoft investerer for tredje gang i ChatGPT. Danske universiteter er ikke begejstrede for chatrobotten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram