Rygte: Windows Phone 8.1 får Notifikations Center

6

Microsoft har fået mange klager for det manglende Notifikations center i Windows Phone – men nu er det på vej, lyder det fra kilder.

For hver opdatering til Microsofts Windows Phone platform løses flere og flere af de manglende funktioner.

20131216-213419.jpgIfølge Tom Warren fra The Verge, så har Microsoft en opdatering på vej, der på nuværende tidspunkt omtales som Windows Phone 8.1. Denne opdatering vil implementere notifikationscenter, og en personlig assistent, som minder lidt om Apples Siri og Google Now. Det skriver Engadget.com.

Det forventes, at den nye version af Windows Phone styresystemet vil blive afsløret på firmaets BUILD-konference i april måned.

Centeret vil, ifølge Tom Warrens kilder, også skulle trækkes ned ligesom det kendes fra både Android og iOS. Dog skulle et hurtigt swipe bringe Quick Settings frem, mens et langt swipe, viser den fulde oversigt over notifikationerne.

Det er også i Windows Phone 8.1, at vi måske får Microsoft’s Cortana feature at se. Cortana er Microsofts konkurrent til Siri og Google Now.

Andre funktioner der kan komme med i Windows Phone 8.1 er: Selvstændige lydstyrker (ringetoner og medie/musik), understøttelse af Facebook og Twitter i People Hub

Microsoft har hverken be- eller afkræftet disse rygter og spekulationer.

Mere til historien

Windows Phone er et mobilt operativsystem udviklet af Microsoft og efterfølgeren til deres Windows Mobile platform. Microsoft sendte den første version af Windows Phone styresystemet på markedet i 2011, og Nokia besluttede at satse på denne platform til deres smartphones.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer