Rygte: Windows Phone 8.1 får Notifikations Center

Microsoft har fået mange klager for det manglende Notifikations center i Windows Phone - men nu er det på vej, lyder det fra kilder.

For hver opdatering til Microsofts Windows Phone platform løses flere og flere af de manglende funktioner.

20131216-213419.jpgIfølge Tom Warren fra The Verge, så har Microsoft en opdatering på vej, der på nuværende tidspunkt omtales som Windows Phone 8.1. Denne opdatering vil implementere notifikationscenter, og en personlig assistent, som minder lidt om Apples Siri og Google Now. Det skriver Engadget.com.

Det forventes, at den nye version af Windows Phone styresystemet vil blive afsløret på firmaets BUILD-konference i april måned.

Centeret vil, ifølge Tom Warrens kilder, også skulle trækkes ned ligesom det kendes fra både Android og iOS. Dog skulle et hurtigt swipe bringe Quick Settings frem, mens et langt swipe, viser den fulde oversigt over notifikationerne.

Det er også i Windows Phone 8.1, at vi måske får Microsoft's Cortana feature at se. Cortana er Microsofts konkurrent til Siri og Google Now.

Andre funktioner der kan komme med i Windows Phone 8.1 er: Selvstændige lydstyrker (ringetoner og medie/musik), understøttelse af Facebook og Twitter i People Hub

Microsoft har hverken be- eller afkræftet disse rygter og spekulationer.

Mere til historien

Windows Phone er et mobilt operativsystem udviklet af Microsoft og efterfølgeren til deres Windows Mobile platform. Microsoft sendte den første version af Windows Phone styresystemet på markedet i 2011, og Nokia besluttede at satse på denne platform til deres smartphones.

Her er genvejen du mangler i Word

TIP: Sådan indsætter du tekst i Microsoft Word uden formatering -paste plain text  - er her endelig.

(mere…)
Kan Microsoft give Google en mavepuster?

KOMMENTAR: 100 millioner brugere om dagen. Microsoft har teknologien til at ryste Google. Det bliver et helt nyt internet og ”SEO” er snart fortid.

(mere…)
Etik og AI er besværligt – fyrer vigtigt team

Microsoft har afsat et vigtigt team.

(mere…)
Microsoft garanterer Sony vigtig licens

En licensaftale mellem Microsoft og Sony er på bordet for at berolige konkurrencemyndighederne.

(mere…)
Outlook er nu gratis

Microsoft gør deres mest eftertragtede app gratis.

(mere…)
Microsoft investerer milliarder i chatrobot

Microsoft investerer for tredje gang i ChatGPT. Danske universiteter er ikke begejstrede for chatrobotten.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram