Ugens highlights – de mest læste artikler på MereMobil.dk

0

OVERBLIK: Har du haft travlt med julegaveindkøb, og har ikke fulgt med i denne uges mobilnyheder – så er her et overblik, over de mest læste.

Kalender
Ugen der gik på MereMobil.dk (Foto: John G. Pedersen)

Den absolut mest læste artikel den seneste uge på MereMobil.dk blev nyheden om, at Spotify nu kan benyttes gratis. Vi har testet den nye funktion, og du kan blive klogere på, hvad du får og ikke får, med gratisversionen.

Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

Foruden Spotifys nyhed, så kom Instagram også med en nyhed, som mange hilser velkommen. Det er nu muligt, at dele billeder med specifikke personer via Instragrams nye funktion Instagram Direct.

Julen sig nærmer, hvilket også betyder en opgørelse over de mobiltelefoner, som teleselskaberne tror ligger under de fleste juletræer i år. En opgørelse fra 3, TDC, Telenor og Telia, de fire store teleselskaber, viser det formentlig bliver iPhone 5S, som vil være danskernes mobiljulegave.

HTC meldte i den forgangne uge ud, at Android 4.3 og Sense 5.5 opdateringen var på vej til de første HTC One Mini enheder – og udrulningen startede i de nordiske lande.

Ugen har også budt på vores anmeldelse af Asus Padfone Infinity (Den nye Padfone), hvilket faldt i tråd med, at Asus offentliggjorde Asus Padfone Mini er på vej. Det er dog fortsat uvist, om den kommer på det danske marked.

Hitlisten uge 50 2013

01. Spotify er gratis – her er hvad du ikke får

02. Mobiljulegaven 2013 er en iPhone

03. iPhone 5C – giver den farve på tilværelsen?

04. Asus PadFone Infinity (Den nye Padfone) – sådan er den

05. HTC Desire 500 – et godt køb til fair pris

06. Sådan opdaterer du manuelt Nexus 5 eller Nexus 7 til Android 4.4.2 Kitkat

07. Smartphonen udrydder lommekameraet

08. HTC One Mini får Android 4.3 og Sense 5.5

09. Asus Padfone Mini er nu officiel

10.  Instagram klar med ny feature – Instagram Direct

Dette var ugens mest læste artikler på MereMobil.dk, men glæd dig til mange flere interessante historier i næste uge.

Mere til historien

MereMobil.dk er Danmarks nye mobilsite, som holder dig 100 % opdateret. På MereMobil.dk kan du læse mobiltest/anmeldelser, få tips, se web-tv indslag, lytte til Podcasts, booke os til foredrag og/eller undervisning – samt læse en masse nyheder fra mobilbranchen.

Som et nyt tiltag kan vi også præsentere ”Direktørens blog”, der giver fremtrædende personer i telebranchen mulighed for, at komme med deres egne meninger og analyser – ligesom de også kan fortælle hvordan de selv anvender den moderne teknologi.

Husk! Vi udsender også ind i mellem et nyhedsbrev med overblik samt hvis der er breaking news i mobilbranchen.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer