Sådan dækker Telenor og Telia på 3G i Kolding, Fredericia og Nordsjælland

Telia og Telenors 3G-netværk dækker nu nogle af de tætbefolkede områder i trekantsområdet og Nordsjælland. Se her dækningen før og efter.

Indbyggerne i og omkring Helsinge, Helsingør, Hillerød, Farum, Vedbæk, Nivå, Kokkedal, Virum, Kolding og Fredericia har fået markant bedre 3G mobildækning. Dette er sket efter Telia og Telenors netværkssamarbejde, TT-netværket, er nået til Nordsjælland og trekantsområdet omkring Fredericia/Kolding.

Telenor: I nat forbedres mobildækningen i Kolding og Fredericia

I Nordsjælland har Telenor f.eks. forøget antallet af 3G mobilmaster fra 133 til 252, og i området omkring Kolding og Fredericia er antallet af 3G mobilmaster tilgængelig for Telenors kunder steget fra 81 til 116.

Forskellen kan ses på følgende billeder.

Få overblikket før og efter

For at få det store forkromede overblik, så har Telenors netværksfolk været så venlige at lave et par før og efter billeder, der tydeligt viser den store forskel. Til forskel fra teleselskabernes normale dækningskort, så er følgende billeder dog ikke lavet på helt samme måde, hvilket vores læsere bør være opmærksom på.

Modsat teleselskabernes normale dækningskort, der viser den forventede hastighed, så viser disse billeder signalstyrke, og de viser således intet om hastighed. Billederne viser endvidere udelukkende 3G dækning, og eventuel 2G eller 4G signaler er således ikke afbilledet.

Den blå farve betyder 3G indendørsdækning, den røde farve betyder 3G dækning i biler og den grønne farve betyder 3G udendørsdækning.

Mere til historien

Telia og Telenors nye samlede netværk hedder TT-netværket. Selskabernes 4G LTE netværk er allerede lagt sammen, og de to 3G netværk forventes at være lagt sammen i hele landet i løbet af april 2014. Derefter bliver selskabernes 2G netværk lagt sammen. Telia og Telenor forsætter som uafhængige teleselskaber.

2 Dækning

Telenor taber mobilkunder og millioner

Telenor Danmark har store forventninger til 5G.

(mere…)
Det nye Telia: Kunderne skal betjene sig selv

I det nye Telia, der kommer til at hedde Norlys, er kunderne mere på egen hånd.

(mere…)
Norlys’ køb af Telia er en realitet

Telia Danmark er en del af Norlys. Købet af teleforretningen er nu en realitet.

(mere…)
Grønt lys: Norlys opsluger Telia

Onsdag kom den længe ventede meddelelse om, at Norlys’ opkøb af Telias danske forretning er godkendt.

(mere…)
Teleselskaber lægger op til megafusion

De danske teleselskaber står foran store investeringer i forsyningssikkerhed og kritisk infrastruktur, mener topchef.

(mere…)
Mobilmaster spår om antallet af danskere på Christiansborg Slotsplads

I går fik Danmark en ny regent og mobilmasterne har hjulpet med, at finde antallet af danskere, der var mødt op på Christiansborg Slotsplads.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2024 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram