Sådan dækker Telenor og Telia på 3G i Kolding, Fredericia og Nordsjælland

Telia og Telenors 3G-netværk dækker nu nogle af de tætbefolkede områder i trekantsområdet og Nordsjælland. Se her dækningen før og efter.

Indbyggerne i og omkring Helsinge, Helsingør, Hillerød, Farum, Vedbæk, Nivå, Kokkedal, Virum, Kolding og Fredericia har fået markant bedre 3G mobildækning. Dette er sket efter Telia og Telenors netværkssamarbejde, TT-netværket, er nået til Nordsjælland og trekantsområdet omkring Fredericia/Kolding.

- Telenor: I nat forbedres mobildækningen i Kolding og Fredericia

I Nordsjælland har Telenor f.eks. forøget antallet af 3G mobilmaster fra 133 til 252, og i området omkring Kolding og Fredericia er antallet af 3G mobilmaster tilgængelig for Telenors kunder steget fra 81 til 116.

Forskellen kan ses på følgende billeder.

Få overblikket før og efter

For at få det store forkromede overblik, så har Telenors netværksfolk været så venlige at lave et par før og efter billeder, der tydeligt viser den store forskel. Til forskel fra teleselskabernes normale dækningskort, så er følgende billeder dog ikke lavet på helt samme måde, hvilket vores læsere bør være opmærksom på.

Modsat teleselskabernes normale dækningskort, der viser den forventede hastighed, så viser disse billeder signalstyrke, og de viser således intet om hastighed. Billederne viser endvidere udelukkende 3G dækning, og eventuel 2G eller 4G signaler er således ikke afbilledet.

Den blå farve betyder 3G indendørsdækning, den røde farve betyder 3G dækning i biler og den grønne farve betyder 3G udendørsdækning.

Mere til historien

Telia og Telenors nye samlede netværk hedder TT-netværket. Selskabernes 4G LTE netværk er allerede lagt sammen, og de to 3G netværk forventes at være lagt sammen i hele landet i løbet af april 2014. Derefter bliver selskabernes 2G netværk lagt sammen. Telia og Telenor forsætter som uafhængige teleselskaber.

2 Dækning

Telia: Voksende omsætning – men mister mobilkunder

Den danske afdeling af Telia har i det seneste år mistet 16.000 mobilkunder, det viser det seneste årsregnskab.

(mere…)
Danskerne satte igen data-rekord

Nye tal viser, at danskerne endnu engang har sat nye rekorder i brugen af mobildata. Nyhedsbegivenheder og sport trækker.

(mere…)
3-direktør: Danmark har kun brug for to mobilnetværk

Tre landsdækkende mobilnetværk til 5,8 millioner mobilkunder er for meget, mener 3’s direktør.

(mere…)
5G har rundet skarpt hjørne hos 3 i Danmark

Data via en 5G-dataforbindelse er nu mere almindeligt end data via 3G, viser tal fra 3’s netværk.

(mere…)
Telia klar med ubegrænset adgang til C More

Eksisterende og nye kunder hos Telia kan glæde sig over, at de nu kan få ubegrænset adgang til C More - uden det koster ekstra.

(mere…)
Anders And & Co. skal lære ungerne at være online

En ny særlig udgave af Anders And & Co. sætter fokus på trivslen online og på digital dannelse. Anders er også styret af SOME-platformene!

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram