Sådan dækker Telenor og Telia på 3G i Kolding, Fredericia og Nordsjælland

0

Telia og Telenors 3G-netværk dækker nu nogle af de tætbefolkede områder i trekantsområdet og Nordsjælland. Se her dækningen før og efter.

Indbyggerne i og omkring Helsinge, Helsingør, Hillerød, Farum, Vedbæk, Nivå, Kokkedal, Virum, Kolding og Fredericia har fået markant bedre 3G mobildækning. Dette er sket efter Telia og Telenors netværkssamarbejde, TT-netværket, er nået til Nordsjælland og trekantsområdet omkring Fredericia/Kolding.

Telenor: I nat forbedres mobildækningen i Kolding og Fredericia

I Nordsjælland har Telenor f.eks. forøget antallet af 3G mobilmaster fra 133 til 252, og i området omkring Kolding og Fredericia er antallet af 3G mobilmaster tilgængelig for Telenors kunder steget fra 81 til 116.

Forskellen kan ses på følgende billeder.

Få overblikket før og efter

For at få det store forkromede overblik, så har Telenors netværksfolk været så venlige at lave et par før og efter billeder, der tydeligt viser den store forskel. Til forskel fra teleselskabernes normale dækningskort, så er følgende billeder dog ikke lavet på helt samme måde, hvilket vores læsere bør være opmærksom på.

Modsat teleselskabernes normale dækningskort, der viser den forventede hastighed, så viser disse billeder signalstyrke, og de viser således intet om hastighed. Billederne viser endvidere udelukkende 3G dækning, og eventuel 2G eller 4G signaler er således ikke afbilledet.

Den blå farve betyder 3G indendørsdækning, den røde farve betyder 3G dækning i biler og den grønne farve betyder 3G udendørsdækning.

Mere til historien

Telia og Telenors nye samlede netværk hedder TT-netværket. Selskabernes 4G LTE netværk er allerede lagt sammen, og de to 3G netværk forventes at være lagt sammen i hele landet i løbet af april 2014. Derefter bliver selskabernes 2G netværk lagt sammen. Telia og Telenor forsætter som uafhængige teleselskaber.

2 Dækning

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer