Tøjkæden Nielsens klar med Kundeklub app

Husker du altid diverse medlemskort til de forskellige kundeklubber? Tøjkæde har nu udgivet en applikation, så du slipper for at huske medlemskortet.

Download Nielsens Kundeklub applikation og du behøver ikke huske det fysiske medlemskort længere

Download Nielsens Kundeklub applikation og du behøver ikke huske det fysiske medlemskort længere

Måske din pung ser ud ligesom min – fyldt med diverse medlemskort til alverdens butikker såsom Brugsen, Matas, iMerco m.v. Så der er rigeligt at holde styr og huske på, men fordelene er gode at få med.

Nu har tøjkæden Nielsens gjort det nemmere for dig altid, at have deres kundeklub-kort med. De har nemlig lavet det om til en applikation, så du slipper for altid at huske medlemskortet. Nu kan du få alle fordelene på din mobil.

Med applikationen kan du nu også følge med i dine køb og din bonus, plus få inspiration til nyt tøj.

Du kan downloade applikationen gratis i Apples App Store, Google Play Store og Windows Phone Store. Eller send en SMS til 1272, hvor du skriver NIELSENS APP.

Mere til historien

Nielsens er en familieejet modevirksomhed, der blev grundlagt i 1961. Virksomheden drives af de tre søskende Søren Bebe Nielsen, Susan Bebe Andersen og Jesper Bebe Nielsen, der alle holder til på hovedkontoret i Odense. Hovedkontoret består af egen designafdeling, indkøbsafdeling, marketingafdeling, bogholderi og centrallager for kædens 15 butikker.

Nielsens forhandler både egne mærker og andre mærker til dame, herre og børn i alderen 8-16 år.

Tags:

Avatar

Om Lene Birkeslund

Lene er IT-journalist. Siden 2006 har hun dækket mobilbranchen og utallige produktlanceringer. Hver dag er hun opdateret på den seneste udvikling og kommende trends.