Tizen – lækkede screenshots fra Samsungs kommende mobilplatform

0

Se billeder fra udviklingsarbejdet omkring Tizen-systemet, som Samsung deltager i ved siden af Android.

Det Linux-baserede mobilstyresystemet Tizen lever i det skjulte, og er særligt omtalt i de mere ”nørdede” kredse. Grunden til, at vi indimellem skal interessere os for system, skal finde i de organisationer og firmaer, som er blandet ind i det.

Linux Foundation og Tizen Association siger nok ikke mange så meget, men det gør Intel og Samsung, som også er med i udviklingsarbejdet.

Der tales om, at Samsung vil gøre Tizen officiel næste år, men det er uklart i hvilken sammenhæng.

Gennem Korea Intellectual Property Rights Information Service database, er der nu smuttet screenshots ud fra udviklingsarbejdet, som nu går verden rundt. Der er tale om Tizen version 2.1, skriver Sammobile.

Som du kan se på billederne, minder layoutet en del om det vi kender fra Android, blot med et ekstra tvist. De forskellige screenshots viser flere af systemets grundlæggende funktionaliteter.

Tizen er ikke kun beregnet til smartphones, men kan også benyttes på tablets, smart-TV eller infotainment systemer i biler.

Mere til historien

Tizen er ikke noget der tales så højt om, men det anses af flere som Samsungs ”livsforsikring” i forhold til Android, hvor den koreanske producent er altdominerede. Hvis noget skulle gå galt eller ændre sig, i forhold til samarbejdet med Google om Android, kan Tizen være en af backup-planerne,

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer