Tilbehør gør din iPhone til en spillekonsol

96

Logitech er klar med et nyt stykke tilbehør, som gør din iPhone til en mobil spillekonsol. Læs nærmere om hvordan.

Logitech PowerShell Controller
Logitech PowerShell Controller

En ny type tilbehør er på vej i butikkerne fra Logitech, og det kan forvandle din iPhone eller iPod Touch.

Tilbehøret, der kan gøre din iOS-enhed til mobil spillekonsol, hedder ”Logitech PowerShell Controller + Battery”, og passer til en iPhone 5, iPhone 5S og 5. generation iPod Touch.

Derefter sætter du bare din iOS-enhed i controlleren og så er du klar til, at få en gaming-oplevelse, som minder om den du får når du spiller på en almindelig spillekonsol.

– ”Vi har designet denne controller, som er den første af sin art, for at gøre det muligt at opleve fornøjelsen ved konsol-gaming også på en mobil enhed med iOS 7,” siger Ehtisham Rabbani, general manager for Logitechs forretningsenhed for gaming.

Grunden til, at Logitech mener tilbehøret har sin berettigelse er, at flere og flere spiller på deres smartphones.

– ”Gaming er blevet meget udbredt på mobile enheder, og vores undersøgelser har vist at 87 procent af dem, der bruger iPhone og iPod touch, også anvender dem til spil. Så det er på høje tid at revolutionere spilleoplevelsen.”

Som en ekstra ting, så har controlleren et batteri på 1.500 mAh, som gør der er mere batteritid på farten.

Der er allerede nu en række spil, som er kompatible med en række spil, som udnytter nogle af de nye muligheder i iOS 7, eksempelvis spillene Bastion, Fast & Furious 6: The Game, MetalStorm og Aces.

Logitech Powershell Controller + Battery kan købes i udvalgte butikker i løbet af december måned til en vejledende pris på 799 kroner.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
96 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer