Telenor klar med Robbie Williams julekampagne

0

Teleselskabet Telenor har gjort et scoop, de er nemlig klar med en julekampagne, med den koncert-aktuelle superstjerne Robbie Williams.

Robbie Williams medvirker i ny Telenor kampagne
Robbie Williams medvirker i ny Telenor kampagne

Teleselskabet Telenor har for alvor gjort et scoop, de har nemlig lavet en julekampagne, hvor de opfordrer danskerne til at gøre Robbie Williams selskab på den klassiske sang ”Dream a little Dream”.

Alt du skal gøre er, at dele din video med resten af Danmark, så har du muligheden for, at vinde et personligt møde med superstjernen.

Telenors julekampagne sætter fokus på streaming-tjenesten WiMP og den gode musikoplevelse, som streaming giver. Så upload din udgave af sangen på Telenors hjemmeside, og denne klippes automatisk sammen til en duet med Robbie – alt du behøver er et webkamera og en internetforbindelse.

Den 27. december findes den bedste video og vinderen belønnes med et meet and greet med Robbie himself.

– ”Vi er selvfølgelig vildt begejstrede over, at vi har fået mulighed for at samarbejde med Robbie Williams. Vi ved, at danskerne er vilde med ham, og vi ved også, at han elsker Danmark. Han er en meget eftertragtet herre, så jeg er sikker på, at det har spillet en vigtig rolle i at lokke ham i studiet. Om det er de danske piger, vores flotte natur eller maden, der har gjort ham forelsket, skal jeg ikke kunne sige,” siger Lenka Rosolova, Direktør for Brand og Marketing hos Telenor.

Robbie Williams har netop annonceret koncert i Danmark lørdag den 10. maj 2014.

For at deltage i konkurrencen på Telenor.dk skal du være fyldt 18 år.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer