Telenor klar med Robbie Williams julekampagne

Teleselskabet Telenor har gjort et scoop, de er nemlig klar med en julekampagne, med den koncert-aktuelle superstjerne Robbie Williams.

Robbie Williams medvirker i ny Telenor kampagne

Robbie Williams medvirker i ny Telenor kampagne

Teleselskabet Telenor har for alvor gjort et scoop, de har nemlig lavet en julekampagne, hvor de opfordrer danskerne til at gøre Robbie Williams selskab på den klassiske sang ”Dream a little Dream”.

Alt du skal gøre er, at dele din video med resten af Danmark, så har du muligheden for, at vinde et personligt møde med superstjernen.

Telenors julekampagne sætter fokus på streaming-tjenesten WiMP og den gode musikoplevelse, som streaming giver. Så upload din udgave af sangen på Telenors hjemmeside, og denne klippes automatisk sammen til en duet med Robbie – alt du behøver er et webkamera og en internetforbindelse.

Den 27. december findes den bedste video og vinderen belønnes med et meet and greet med Robbie himself.

- ”Vi er selvfølgelig vildt begejstrede over, at vi har fået mulighed for at samarbejde med Robbie Williams. Vi ved, at danskerne er vilde med ham, og vi ved også, at han elsker Danmark. Han er en meget eftertragtet herre, så jeg er sikker på, at det har spillet en vigtig rolle i at lokke ham i studiet. Om det er de danske piger, vores flotte natur eller maden, der har gjort ham forelsket, skal jeg ikke kunne sige,” siger Lenka Rosolova, Direktør for Brand og Marketing hos Telenor.

Robbie Williams har netop annonceret koncert i Danmark lørdag den 10. maj 2014.

For at deltage i konkurrencen på Telenor.dk skal du være fyldt 18 år.

 

Nu skal der tjenes penge på AI-musik

Google er med ved forhandlingsbordet i kapløbet om, at få kontrol over deepfake-baseret musik på basis af etablerede kunstnere.

(mere…)
Telia taber mobilkunder - Telenor køber dem

To af de store teleselskaber i Danmark har fremlagt regnskaber.

(mere…)
AI leger med The Beatles: Er det helligbrøde eller bare sådan, det er?

Bliver kunstig intelligens sat til at vogte over kunstig intelligens? Musikbranchen vil have penge for den musik, der er hugget med AI.

(mere…)
Spotify sætter ny rekord

Det seneste kvartals regnskab fra Spotify viser en ny rekord.

(mere…)
Telia og Telenor har slukket 3G – farvel til en æra

Farvel og tak. Telia og Telenor har nu slukket for de sidste dele af 3G-netværket. Hvad så nu?

(mere…)
Telenors skærmforsikring er ulovlig – sådan rammes du

Skærmskift-forsikringen i Telenors abonnementer er ulovlig og stoppes midlertidigt. Læs hvad det betyder for dig.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram