Telenor havde massive netværksproblemer i store dele af landet

0

Telenor-kunder i Vestdanmark oplevede torsdag morgen store problemer med at få forbindelse på deres mobiltelefon. Fejlene er nu rettet.

Telenor, logo
Telenors netværk er ramt af fejl

Telenors netværksfejl der ramte Vestdanmark torsdag morgen, er nu udbedret, og nettet kører igen normalt.

– “Vi har i morges haft uregelmæssig drift på vores netværk vest for Storebælt, hvilket betyder, at nogle kunder på Fyn og i Jylland mellem kl 06.00-09.15 har oplevet, at de ikke kunne foretage/modtage opkald samt SMS’er.Telenor beklager meget de gener, det har påført vores kunder,” siger pressechef Peter Glüsing fra Telenor til MereMobil.dk

Teksten fra tidligere på dagen kan læses herunder.

 

Hvis du er kunde hos Telenor, kan du have problemer med at føre samtaler og benytte internettet fra telefonen, oplyser selskabet. Konkret vil mange ikke kunne ringe eller modtage opkald eller benytte SMS.

Problemerne har ramt bredt i Nordjylland, Midtjylland, Østjylland og Sønderjylland, samt på Fyn og ørerne. Østdanmark kører uden problemer, men det kan være vanskeligt, at få hul igennem, når man vil kommunikere på tværs af Storebælt.

Fejlene blev konstateret tidligt torsdag morgen.

– “Der uregelmæssig drift på vores netværk i Jylland og på Fyn, hvilket skyldes en fejl på vores central i Aalborg. Det betyder, at sms samt tale på 2G og 3G er berørt. Vi har kaldt ekstra mandskab ind og arbejder hårdt på at løse problemet.  Telenor beklager meget de gener, det påfører vores kunder. Vi orienterer løbende om status på vores hjemmeside samt Facebookside,” siger pressechef Peter Glüsing fra Telenor til MereMobil.dk.

Netværksfejlene rammer også Telenors subbrands som CBB Mobil og BiBob.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer