TDC vinker farvel til Onfone

TDC vinker i dag farvel til Onfone-navnet, som nu i stedet bliver en del af TDCs kabel-TV-selskab YouSee. Stifteren forlader samtidig virksomheden.

Onfone

Onfone's hjemmeside med beskeden omkring opdatering og sammenlægning til YouSee Mobil

TDC vinker nu endeligt farvel til Onfone, som har været årsag til flere års intens priskrig på mobilmarkedet. Samtidig med, at Onfone-navnet forsvinder, stopper Morten Strunge, der er stifteren af selskabet. Han vil i stedet satse på hans nyeste start-up, e-bogstjenesten Mofibo. Det skriver Business.dk.

- Mofibo vil indtage udlandet

Onfone bliver nu en del af YouSee Mobil, hvilket signalerer sammenlægningen med TDCs kabel-TV-selskab.

- ”Onfone skifter navn til YouSee Mobil, men ellers påvirker det ikke kunderne. Alle funktioner, pakker m.m. er de samme. Onfone-navnet har ændret sig fra at være den fandenivoldske på markedet, til at blive en integreret del af YouSee, og der er behov for tydeligere og ikke for mange varemærker. Den tættere integrering med YouSee giver kunderne adgang til indhold, som de ikke har i dag, samtidig med at man kan få samlefordele ved at have bredbånd, TV og mobiltelefoni samme sted. Altså et stort udbud af muligheder, men ingen krav – vil man fortsætte som ren mobilkunde som hidtil, gør man bare det,” understreger TDCs privatkundedirektør, Anders Jensen, over for Berlingske.

Onfones hjemmeside har også allerede nu fået præg af sammenlægningen med YouSee Mobil. Dog er meldingen på hjemmesiden også, at der opdateres og hjemmesiden derfor er lukket ned.

Foruden Onfone, så blev lavprisselskabet Telmore også i oktober måned en del af TDC-koncernen. Dog fortsætter Telmore, som selvstændigt brand. Men flere af selskabets arbejdsområder lægges nu ind i TDC-koncernen. For kunderne ændre hverken kundeforhold eller produkter sig. Telmore har omkring 700.000 danske mobilkunder.

Mere til historien

TDC købte lavprisselskabet Onfone den 11. maj 2011 for 300 millioner kroner, og har i dag omkring 260.000 mobilkunder, hvilket svarer til omkring 3,2 procent af det danske mobilmarked.

ADSL-internet og kobber lukker inden 2030

Fastnet-telefoner og ADSL-internet er vej i historiebøgerne. TDC forventer, at det er slut inden 2030.

(mere…)
De fleste har trukket stikket til fastnettelefonen

Du kan ikke længere kræve at få en fastnettelefon-linje i Danmark.

(mere…)
TDC afliver gammel bekendt - så hurtigt går det

TDC slukker for 3G for at gøre plads til 4G og 5G.

(mere…)
TDC tvinger Fastspeed til prisstigninger

Fastspeed har netop sendt et brev ud til deres kunder, hvor de oplyser, prisen stiger på 1000/100 Mbit/s bredbåndsforbindelsen.

(mere…)
Ny kundeflugt fra Nuuday

TV-kunderne siver forsat væk fra TDC Group, mens Nuuday trækker flere og flere mobilkunder til sig.

(mere…)
Her Danmarks bedste og dårligste mobilnet

TDC har det bedste mobilnet i Danmark, mens teleselskabet 3 overrasker positivt. Telia skraber bunden på flere parametre.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram