TDC vinker farvel til Onfone

0

TDC vinker i dag farvel til Onfone-navnet, som nu i stedet bliver en del af TDCs kabel-TV-selskab YouSee. Stifteren forlader samtidig virksomheden.

Onfone
Onfone’s hjemmeside med beskeden omkring opdatering og sammenlægning til YouSee Mobil

TDC vinker nu endeligt farvel til Onfone, som har været årsag til flere års intens priskrig på mobilmarkedet. Samtidig med, at Onfone-navnet forsvinder, stopper Morten Strunge, der er stifteren af selskabet. Han vil i stedet satse på hans nyeste start-up, e-bogstjenesten Mofibo. Det skriver Business.dk.

Mofibo vil indtage udlandet

Onfone bliver nu en del af YouSee Mobil, hvilket signalerer sammenlægningen med TDCs kabel-TV-selskab.

– ”Onfone skifter navn til YouSee Mobil, men ellers påvirker det ikke kunderne. Alle funktioner, pakker m.m. er de samme. Onfone-navnet har ændret sig fra at være den fandenivoldske på markedet, til at blive en integreret del af YouSee, og der er behov for tydeligere og ikke for mange varemærker. Den tættere integrering med YouSee giver kunderne adgang til indhold, som de ikke har i dag, samtidig med at man kan få samlefordele ved at have bredbånd, TV og mobiltelefoni samme sted. Altså et stort udbud af muligheder, men ingen krav – vil man fortsætte som ren mobilkunde som hidtil, gør man bare det,” understreger TDCs privatkundedirektør, Anders Jensen, over for Berlingske.

Onfones hjemmeside har også allerede nu fået præg af sammenlægningen med YouSee Mobil. Dog er meldingen på hjemmesiden også, at der opdateres og hjemmesiden derfor er lukket ned.

Foruden Onfone, så blev lavprisselskabet Telmore også i oktober måned en del af TDC-koncernen. Dog fortsætter Telmore, som selvstændigt brand. Men flere af selskabets arbejdsområder lægges nu ind i TDC-koncernen. For kunderne ændre hverken kundeforhold eller produkter sig. Telmore har omkring 700.000 danske mobilkunder.

Mere til historien

TDC købte lavprisselskabet Onfone den 11. maj 2011 for 300 millioner kroner, og har i dag omkring 260.000 mobilkunder, hvilket svarer til omkring 3,2 procent af det danske mobilmarked.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer