TDC er klar med automatiske prisstigninger

Erhverv: TDCs kunder bliver fra nytår ramt af dyrere telefon- og internetregning.

TDC

Erhvervskunder hos TDC skal holde godt øje med telefonregningen fra det nye år (Foto: TDC)

Erhvervskunderne hos TDC skal holde et ekstra vågent øje med telefonregningen.

TDC vil maksimere indtjeningen på erhvervsprodukterne og har indført, at regningen fremover som minimum vil stige med to procent om året, skriver EPN.dk.

Koncerndirektør og ansvarlig for erhverv i TDC siger til EPN, at hun synes det er en fin melding til kunderne om, at produkterne ikke stiger mere end forbrugerprisindexet.

Prisstigningen rammer 1.6 millioner kundeaftaler, men TDC ønsker ikke at fortælle, hvor mange penge den automatiske prisregulering vil indbringe.

Sydbanks aktieanalytiker Morten Imsgard samt Netplans direktør Torben Rune er begge enige om, at stigningen primært rammer mindre virksomheder, der ikke har den store forhandlingspower.

– ”Løbende prisstigninger er ikke vejen frem, da det kan give bagslag for TDC, fordi kunderne retter fokus på prisen,” lyder det fra telerådgiver Torben Rune.

TDC håber konkurrenterne vil følge trop, men det afvises af både Telenor og Telia.


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.