Stor Twitter-opdatering med nyt layout

Når du opdaterer Twitter på Android og iOS får du nyt layout og nye funktioner.

Twitter screenshot

Screenshot fra Twitter efter opdateringen 11. december 2013.

Twitter-applikationerne til Android og iPhone (iOS) har netop overgået en større forvandling, der for nogle, inklusive mig selv, kræver lidt tilvænning.

Hele toplinjen ser anderledes ud, og der kan nu swipes fra højre mod venstre mellem Hjem, Opdag (Discover) og Aktivitet. Der kan nu sendes billeder i direkte beskeder til ens Twitter-kontakter.

Twitter har givet beskedfunktionen Direct Message (DM) en mere fremtrædende plads, så noget kan tyde på, at netop denne feature fremover skal betyde mere for brugerne. Ændringen falder fint i tråd med det øgede fokus på chatbeskeder, som både Facebook og Google+ har.

Ifølge den officielle blog er opdateringen indtil videre tilgængelig på Android og iOS. Der er ingen forlydender om, hvorvidt også Windows Phone-applikationen bliver opdateret til det nye layout.

Hvis du er ny på Twitter, synes vi i sagens natur, at du skal følge MereMobil.dk.

Mere til historien

I Danmark er Twitter ikke noget stort medie, endnu. Der er omkring 200.000 danske profiler i netværket.

Læs også:
Sådan følger du MereMobil.dk via sociale medier


Avatar

Om John G.

John G. er journalist, mobilekspert og foredragsholder. Han skriver artikler, analyser og anmeldelser til bl.a. Ekstra Bladet og Jyllands-Posten. Du kan også opleve John G. som ekspert i medier som DR, Aftenshowet, Go' Aften Danmark, TV 2 News og DR P3, samt en lang række radioer og udgivelser.