Sony: Ingen Google Edition af Xperia Z Ultra i Danmark

Sony Xperia Z Ultra med ren Android 4.4 kommer umiddelbart ikke på markedet i Danmark, oplyser Sony.

Sony Xperia Z Ultra Google Play Edition

Sony Xperia Z Ultra Google Play Edition

Sony har netop i samarbejde med Google, sendt deres phablet topmodel Xperia Z Ultra på markedet i USA, uden Sonys egen brugerflade. Der er tale om en såkaldt Xperia Z Ultra Google Play Edition.

- Sony og LG relancerer topmodeller i Google Editions

Telefonen har den originale version af Android 4.4 KitKat installeret fra leveringen, uden tilpasninger fra producenten.

Hardwaren er i forhold det den Z Ultra vi kender i forvejen, uden ændringer. Så det er stadig Qualcomms processor på 2.2 GHz og 6,4 tommer HD skærm, der sidder i produktet. Kun brugeroplevelsen er anderledes.

- Test: Her er de tre bedste phablets

Ingen Google Edition i Danmark

Selvom det lyder som en interessant telefon, skal danske mobilfans ikke regne med at kunne købe Google Play Edition af Xpeira Z Ultra, i butikkerne.

- ”Xperia Z Ultra Google Play edition er et produkt eksklusivt til det amerikanske marked, og der er på nuværende tidspunkt ingen planer ifht. lancering i Danmark,” siger Morten Johansen, marketingschef for Sony Mobile i Danmark, til MereMobil.dk.

Han forklarer videre, at samarbejdet med Google omkring produktet er et væsentligt næste skridt i Sony Mobiles tætte dialog med de forskellige communities af Android udviklere. Der bidrages også til Android Open Source Project (AOSP), som blev startet i 2012.

- ”Men selvom det er produkt kun til det amerikanske marked, vil det helt sikkert være med til at præge udviklingen på andre fremtidige Sony mobiler i hele verden og dermed også Danmark,” slutter Morten Johansen.

Mere til historien

Den nye LG G2 Pad 8.3 kommer også i USA med Googles egen version af Android. Tidligere har vi set at HTC One og Samsung Galaxy S4 er blevet relanceret i USA på denne måde.

Google dropper support på Chromecast i stilhed

Den første Chromecast fra Google vil ikke længere modtage software- eller sikkerhedsopdateringer.

(mere…)
Sony PlayStation arbejder på en håndholdt enhed

BEKRÆFTET: Sony arbejder på, at producere en håndholdt gamingenhed, der forhåbentlig bliver lanceret til julehandlen.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Din gamle Gmail-konto bliver slettet

Bruger du Gmail, eller har du brugt Gmail, vil denne nyhed interessere dig.

(mere…)
Her er Googles 2023-nyheder

OVERBLIK: Vi har her samlet nyhederne fra Google I/O 2023. Få overblikket over, hvilke nye produkter og services der er på vej.

(mere…)
Sony Xperia 1 V – endnu en super-niche mobil

Mindre varmeudledning, nyt kamerasetup og fotofunktioner samt lavere strømforbrug ved videooptagelse. Velkommen til Sony Xperia 1 V.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram