Sony: Ingen Google Edition af Xperia Z Ultra i Danmark

0

Sony Xperia Z Ultra med ren Android 4.4 kommer umiddelbart ikke på markedet i Danmark, oplyser Sony.

Sony Xperia Z Ultra Google Play Edition
Sony Xperia Z Ultra Google Play Edition

Sony har netop i samarbejde med Google, sendt deres phablet topmodel Xperia Z Ultra på markedet i USA, uden Sonys egen brugerflade. Der er tale om en såkaldt Xperia Z Ultra Google Play Edition.

Sony og LG relancerer topmodeller i Google Editions

Telefonen har den originale version af Android 4.4 KitKat installeret fra leveringen, uden tilpasninger fra producenten.

Hardwaren er i forhold det den Z Ultra vi kender i forvejen, uden ændringer. Så det er stadig Qualcomms processor på 2.2 GHz og 6,4 tommer HD skærm, der sidder i produktet. Kun brugeroplevelsen er anderledes.

Test: Her er de tre bedste phablets

Ingen Google Edition i Danmark

Selvom det lyder som en interessant telefon, skal danske mobilfans ikke regne med at kunne købe Google Play Edition af Xpeira Z Ultra, i butikkerne.

– ”Xperia Z Ultra Google Play edition er et produkt eksklusivt til det amerikanske marked, og der er på nuværende tidspunkt ingen planer ifht. lancering i Danmark,” siger Morten Johansen, marketingschef for Sony Mobile i Danmark, til MereMobil.dk.

Han forklarer videre, at samarbejdet med Google omkring produktet er et væsentligt næste skridt i Sony Mobiles tætte dialog med de forskellige communities af Android udviklere. Der bidrages også til Android Open Source Project (AOSP), som blev startet i 2012.

– ”Men selvom det er produkt kun til det amerikanske marked, vil det helt sikkert være med til at præge udviklingen på andre fremtidige Sony mobiler i hele verden og dermed også Danmark,” slutter Morten Johansen.

Mere til historien

Den nye LG G2 Pad 8.3 kommer også i USA med Googles egen version af Android. Tidligere har vi set at HTC One og Samsung Galaxy S4 er blevet relanceret i USA på denne måde.

Billige printerpatroner, kontormaterialer og LED-pærer

Tjek InkClub når du skal bruge kontormaterialer, printerblæk, LED-pærer og kaffekapsler. Gratis blækpatron eller støvsugerpose til nye kunder. Klik her og tjek priserne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer