Sony: Der er nu solgt 2,1 millioner PlayStation 4

1

PlayStation 4 har været utrolig hypet, og er nu i handlen på flere markeder. Der er nu i alt solgt 2,1 millioner eksemplarer.

PlayStation 4
PlayStation 4

Sony Corporation har netop offentliggjort, at der nu er solgt 2,1 millioner solgte enheder af den nye spilkonsol PlayStation 4. Det skriver Reuters.com.

Der var i fredags, den 29. november, salgsstart for PlayStation 4 på det danske marked, samt flere andre europæiske markeder. Og salgstallet i Europa og Australien nåede her op på 700.000 enheder, lyder det i meldingen fra Sony.

PlayStation 4 er landet i Danmark

Da Sony sendte PlayStation 4 på markedet i USA og Canada i midten af november, blev der på kun et døgn solgt en million eksemplarer, af den nye spillemaskine.

Analytikere har tidligere meldt ud, at de forventer der sælges omkring tre millioner enheder inden årsskiftet.

Du kan læse mere om Sony PlayStation 4 her.

Mere til historien

Den første PlayStation kom på markedet i december 1994 , og blev solgt i mere end 102,49 millioner enheder. PlayStation 2 kom i handlen i løbet af 2000 og er i alle dens versioner solgt i 138 millioner eksemplarer. Forgængeren til PlayStation 4, PlayStation 3, blev solgt i 63,9 millioner kroner (pr. 31. marts 2012). Disse salgstal betyder også, at der er noget at leve op til for PlayStation 4.

YouTube

Når du starter videon, godkender du samtidig YouTube's Privacy Policy.
Læs mere

Afspil video