Samsung på vej med Galaxy Note 3 Lite

0

Rygte: SamMobile har netop tweetet det, som angiveligt skulle være produktnavnet for den kommende Galaxy Note 3 Lite-version.

SamMobile tweet, der lækker produktnavnet på Galaxy Note 3 Lite
SamMobile tweet, der lækker produktnavnet på Galaxy Note 3 Lite

Der har gennem noget tid været rygter omkring en ”mini-version” af Samsungs populære phablet Galaxy Note 3, som måske nærmere er en light-version af enheden.

 – Samsung Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Men nu da 2013 er ved at gå på hæld, så er det næsten helt sikkert, at vi ikke skal forvente Samsung offentliggør noget i 2013. Dermed må vi formentlig vente til i løbet af første kvartal 2014 med, at høre nærmere omkring en måske kommende Galaxy Note 3 Lite.

Her er de 3 bedste stor-skærms smartphones – phablets

Nu har SamMobile lækket, det som ventes at være produktnavnet for den kommende Galaxy Note 3 Lite. Det skriver GSMArena.com.

Et tweet fra @SamMobile antyder nemlig, at Samsung Galaxy Note 3 Lite vil få produktnavnet SM-N7505. Til sidst i tweetet står der 2014 W12, hvilket kan antyde enheden måske vil komme i handlen i uge 12 næste år.

Samsung har ikke hverken be- eller afkræftet disse rygter.

Mere til historien

Foruden en Galaxy Note 3 Lite, så forlyder det også på rygtebørsen, at Samsung inden længe vil være klar med en Galaxy Note Pro, som kommer med en 12.2 tommer skærm.

Samsung Galaxy Note Pro lækket – se billedet

Dermed bliver den måske en konkurrent til den ventede iPad Maxi og det forventes, at de større tablets vil kunne erstatte den bærbare computer på andre punkter end de tablets vi kender i dag kan.

Læs også:
Rød Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer