Rød Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark

0

Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark i nye farver, fortæller Samsung.

Samsung Galaxy Note 3
Samsung Galaxy Note 3 i rød

Den seneste uge er Samsung Galaxy Note 3 begyndt at poppe frem på nettet i de tre nye farvevarianter ”Rose gold white”, ”Rose gold black” og ”Merlot red”.

Selvom produktet ikke har ændret sig på hardwaren, er farverne alligevel noget der kan gøre særligt nye købere interesserede, i at se nærmere på enhederne. Måske fordi de alternative farver rammer ind i en ny køberskare.

Test: Galaxy Note 3 er en fed phablet

I første omgang er det kineserne, der får glæde af Note 3 med det nye udtryk, men det danske og nordiske marked, er også under overvejelse.

Til MereMobil.dk fortæller Samsungs skandinaviske hovedkontor i Sverige, at man netop nu er ved at undersøge interessen, for farverne i de nordiske lande.

Der er ikke noget yderligere konkret på, hvor langt Samsung er i overvejelserne, eller hvilken vej stemningen svinger, men MereMobil.dk følger historien.

Kommentar: Phablets – ja tak!

Samsung har siden 2011 solgt over 43 millioner Galaxy Notes på verdensplan.

Mere til historien:

Samsung introducerede den første Galaxy Note ved IFA-messen i Berlin, tilbage i 2011. Note II kom i august 2012 ved Berlin Radio Show, mens den seneste Note så dagens lys ved en Unpacked-event i Berlin i september 2013.

Hvis du vil vide mere om de store skærme, kan jeg anbefale at du lytter til vores podcast om, hvordan du finder den bedste skærm. Her er redaktør på Flatpanels.dk, Rasmus Larsen, gæst. Han ved ualmindeligt meget, om præcis dette emne.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer