Rød Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark

Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark i nye farver, fortæller Samsung.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 i rød

Den seneste uge er Samsung Galaxy Note 3 begyndt at poppe frem på nettet i de tre nye farvevarianter ”Rose gold white”, ”Rose gold black” og ”Merlot red”.

Selvom produktet ikke har ændret sig på hardwaren, er farverne alligevel noget der kan gøre særligt nye købere interesserede, i at se nærmere på enhederne. Måske fordi de alternative farver rammer ind i en ny køberskare.

Test: Galaxy Note 3 er en fed phablet

I første omgang er det kineserne, der får glæde af Note 3 med det nye udtryk, men det danske og nordiske marked, er også under overvejelse.

Til MereMobil.dk fortæller Samsungs skandinaviske hovedkontor i Sverige, at man netop nu er ved at undersøge interessen, for farverne i de nordiske lande.

Der er ikke noget yderligere konkret på, hvor langt Samsung er i overvejelserne, eller hvilken vej stemningen svinger, men MereMobil.dk følger historien.

Kommentar: Phablets – ja tak!

Samsung har siden 2011 solgt over 43 millioner Galaxy Notes på verdensplan.

Mere til historien:

Samsung introducerede den første Galaxy Note ved IFA-messen i Berlin, tilbage i 2011. Note II kom i august 2012 ved Berlin Radio Show, mens den seneste Note så dagens lys ved en Unpacked-event i Berlin i september 2013.

Hvis du vil vide mere om de store skærme, kan jeg anbefale at du lytter til vores podcast om, hvordan du finder den bedste skærm. Her er redaktør på Flatpanels.dk, Rasmus Larsen, gæst. Han ved ualmindeligt meget, om præcis dette emne.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Samsung er måske på vej med billig foldbar

Det forlyder, at Samsung er på vej med en billig foldbar smartphone, hvilket måske kan være med til udbrede den formatet til flere.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram