Rød Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark

Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark i nye farver, fortæller Samsung.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 i rød

Den seneste uge er Samsung Galaxy Note 3 begyndt at poppe frem på nettet i de tre nye farvevarianter ”Rose gold white”, ”Rose gold black” og ”Merlot red”.

Selvom produktet ikke har ændret sig på hardwaren, er farverne alligevel noget der kan gøre særligt nye købere interesserede, i at se nærmere på enhederne. Måske fordi de alternative farver rammer ind i en ny køberskare.

- Test: Galaxy Note 3 er en fed phablet

I første omgang er det kineserne, der får glæde af Note 3 med det nye udtryk, men det danske og nordiske marked, er også under overvejelse.

Til MereMobil.dk fortæller Samsungs skandinaviske hovedkontor i Sverige, at man netop nu er ved at undersøge interessen, for farverne i de nordiske lande.

Der er ikke noget yderligere konkret på, hvor langt Samsung er i overvejelserne, eller hvilken vej stemningen svinger, men MereMobil.dk følger historien.

- Kommentar: Phablets – ja tak!

Samsung har siden 2011 solgt over 43 millioner Galaxy Notes på verdensplan.

Mere til historien:

Samsung introducerede den første Galaxy Note ved IFA-messen i Berlin, tilbage i 2011. Note II kom i august 2012 ved Berlin Radio Show, mens den seneste Note så dagens lys ved en Unpacked-event i Berlin i september 2013.

Hvis du vil vide mere om de store skærme, kan jeg anbefale at du lytter til vores podcast om, hvordan du finder den bedste skærm. Her er redaktør på Flatpanels.dk, Rasmus Larsen, gæst. Han ved ualmindeligt meget, om præcis dette emne.

Samsung Galaxy A-serien får to nye medlemmer - mød A34 og A54

Samsung har netop præsenteret to nye modeller. Vi ser her nærmere på Galaxy A54 og Galaxy A34, som er to nye populære prisvenlige telefoner.

(mere…)
Galaxy A34 og Galaxy A54 - priser og tilgængelighed

Samsung har afsløret to nye modeller Galaxy A-serien. Se priser, hukommelsesvarianter og salgsstart på Galaxy A34 og Galaxy A54 her.

(mere…)
Mobilforhandler afslører alt om kommende Samsung-modeller

En mobilforhandler har afsløret alle detaljer om kommende mellemklasse-telefoner fra Samsung - Galaxy A54 og Galaxy A34. Se specifikationerne.

(mere…)
Samsung Galaxy S23 FE droppes måske

KORT NYT: Er det slut med Samsungs ”Fan Edition”-modeller?

(mere…)
Se mine hverdagsbilleder: Taget med Galaxy S23 Ultra

GALLERI: Se nogle af mine hverdagsbilleder, som jeg har taget med Samsung Galaxy S23 Ultra.

(mere…)
Samsung tager livet af rygte

Det er sjældent, at store firmaer kommenterer på rygter, men denne gang er Samsung ret tydelige.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram