Rød Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark

Galaxy Note 3 kommer måske til Danmark i nye farver, fortæller Samsung.

Samsung Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3 i rød

Den seneste uge er Samsung Galaxy Note 3 begyndt at poppe frem på nettet i de tre nye farvevarianter ”Rose gold white”, ”Rose gold black” og ”Merlot red”.

Selvom produktet ikke har ændret sig på hardwaren, er farverne alligevel noget der kan gøre særligt nye købere interesserede, i at se nærmere på enhederne. Måske fordi de alternative farver rammer ind i en ny køberskare.

- Test: Galaxy Note 3 er en fed phablet

I første omgang er det kineserne, der får glæde af Note 3 med det nye udtryk, men det danske og nordiske marked, er også under overvejelse.

Til MereMobil.dk fortæller Samsungs skandinaviske hovedkontor i Sverige, at man netop nu er ved at undersøge interessen, for farverne i de nordiske lande.

Der er ikke noget yderligere konkret på, hvor langt Samsung er i overvejelserne, eller hvilken vej stemningen svinger, men MereMobil.dk følger historien.

- Kommentar: Phablets – ja tak!

Samsung har siden 2011 solgt over 43 millioner Galaxy Notes på verdensplan.

Mere til historien:

Samsung introducerede den første Galaxy Note ved IFA-messen i Berlin, tilbage i 2011. Note II kom i august 2012 ved Berlin Radio Show, mens den seneste Note så dagens lys ved en Unpacked-event i Berlin i september 2013.

Hvis du vil vide mere om de store skærme, kan jeg anbefale at du lytter til vores podcast om, hvordan du finder den bedste skærm. Her er redaktør på Flatpanels.dk, Rasmus Larsen, gæst. Han ved ualmindeligt meget, om præcis dette emne.

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram