Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Rygte: Efterfølgeren til Galaxy Gear forventes, at være lige på trapperne og en præsentation på Mobile World Congress kan være en mulighed.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear (Foto: Samsung)

Med to store messer på vej i starten af 2014, både CES-messen i Las Vegas og Mobile World Congress i Barcelona, så er der masser af rygter og spekulationer i gang på rygtebørsen.

Og det forventes, at Samsung allerede arbejder på efterfølgeren til deres smartwatch Galaxy Gear.

 - Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

Skal man tro Korea Herald, så vil næste generation af Galaxy Gear blive præsenteret til næste års Mobile World Congress. Det skriver Androidguys.com.

En anden enhed, som Samsung forventes at præsenterer til MWC er Galaxy Band, som skulle være et fitness-armbånd, der kan vise blandt andet puls og blodtryk. Ligesom Galaxy Band også holder øje med hvor mange skridt du tager og generelt tracker din gøren og laden.

Skulle det ikke være under årets MWC-messe, at Samsung vil afsløre efterfølgeren til Galaxy Gear, så er der forventninger til de afholder deres egne Unpacked-event i starten af året også. Rygterne siger nemlig, at Samsung har en række smartphones, tablets og andre enheder, som vil være klar i første halvdel af 2014.

Mere til historien

Samsung har haft stor succes de sidste år med deres Galaxy-serie og det rygtes også, at de i løbet af det første kvartal vil afsløre deres topmodel i smartphone-kategorien – efterfølgeren til Galaxy S4.

 

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram