Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

0

Rygte: Efterfølgeren til Galaxy Gear forventes, at være lige på trapperne og en præsentation på Mobile World Congress kan være en mulighed.

Samsung Galaxy Gear
Samsung Galaxy Gear (Foto: Samsung)

Med to store messer på vej i starten af 2014, både CES-messen i Las Vegas og Mobile World Congress i Barcelona, så er der masser af rygter og spekulationer i gang på rygtebørsen.

Og det forventes, at Samsung allerede arbejder på efterfølgeren til deres smartwatch Galaxy Gear.

 – Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

Skal man tro Korea Herald, så vil næste generation af Galaxy Gear blive præsenteret til næste års Mobile World Congress. Det skriver Androidguys.com.

En anden enhed, som Samsung forventes at præsenterer til MWC er Galaxy Band, som skulle være et fitness-armbånd, der kan vise blandt andet puls og blodtryk. Ligesom Galaxy Band også holder øje med hvor mange skridt du tager og generelt tracker din gøren og laden.

Skulle det ikke være under årets MWC-messe, at Samsung vil afsløre efterfølgeren til Galaxy Gear, så er der forventninger til de afholder deres egne Unpacked-event i starten af året også. Rygterne siger nemlig, at Samsung har en række smartphones, tablets og andre enheder, som vil være klar i første halvdel af 2014.

Mere til historien

Samsung har haft stor succes de sidste år med deres Galaxy-serie og det rygtes også, at de i løbet af det første kvartal vil afsløre deres topmodel i smartphone-kategorien – efterfølgeren til Galaxy S4.

 

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer