Samsung måske snart klar med Galaxy Gear 2

Rygte: Efterfølgeren til Galaxy Gear forventes, at være lige på trapperne og en præsentation på Mobile World Congress kan være en mulighed.

Samsung Galaxy Gear

Samsung Galaxy Gear (Foto: Samsung)

Med to store messer på vej i starten af 2014, både CES-messen i Las Vegas og Mobile World Congress i Barcelona, så er der masser af rygter og spekulationer i gang på rygtebørsen.

Og det forventes, at Samsung allerede arbejder på efterfølgeren til deres smartwatch Galaxy Gear.

 - Samsung Galaxy Gear – det første skridt er svært

Skal man tro Korea Herald, så vil næste generation af Galaxy Gear blive præsenteret til næste års Mobile World Congress. Det skriver Androidguys.com.

En anden enhed, som Samsung forventes at præsenterer til MWC er Galaxy Band, som skulle være et fitness-armbånd, der kan vise blandt andet puls og blodtryk. Ligesom Galaxy Band også holder øje med hvor mange skridt du tager og generelt tracker din gøren og laden.

Skulle det ikke være under årets MWC-messe, at Samsung vil afsløre efterfølgeren til Galaxy Gear, så er der forventninger til de afholder deres egne Unpacked-event i starten af året også. Rygterne siger nemlig, at Samsung har en række smartphones, tablets og andre enheder, som vil være klar i første halvdel af 2014.

Mere til historien

Samsung har haft stor succes de sidste år med deres Galaxy-serie og det rygtes også, at de i løbet af det første kvartal vil afsløre deres topmodel i smartphone-kategorien – efterfølgeren til Galaxy S4.

 

Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Salget af ”refurbished”-smartphones stiger

Salget af brugte og renoverede telefoner går frem. Flest foretrækker at købe en refurbished iPhone.

(mere…)
Magisk fotoværktøj fra Galaxy S23 kommer i billigere telefoner

En eksklusiv fotofunktion fra Galaxy S23-serien bliver tilgængelig i andre telefoner.

(mere…)
Samsung Galaxy A54 vs Galaxy S23

VIDEO: Kom tæt på Samsung Galaxy A54 og se om den er værd at købe. Jeg sammenligner også Galaxy A54 med Galaxy S23-serien.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram