Samsung klar med GamePad til Android-telefoner

Samsung GamePad er på vej til Android baserede smartphones, så spilentusiaster kan få en bedre oplevelse af mobilspil.

Samsung GamePad, spil

Samsung GamePad

Hvis du er glad for at spille på din Android-smartphone, mens du venter på bussen, så kan du med Samsung GamePad (EI-GP20) gøre mobilspil lidt mere interessant.

Telefonen sættes i holderen på GamePad-controlleren, hvorefter du kan styre spillet, præcis som du ville gøre foran din X-Box eller PlayStation. Holderen kan håndtere enheder fra 4 til 6.3 tommers størrelse.

Denne spilgadget virker med alle mobilenheder, som kører Android 4.1 eller nyere, men er optimeret til brug med Samsungs Galaxy-enheder med Android 4.3 og frem. Det kan eksempelvis være Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy S4.

- Test: Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Samsung GamePad

Samsung GamePad (Foto : John G. Pedersen)

35 spil – flere kommer

Parringen med mobilen sker via NFC, mens kommunikationen varetages af en Bluetooth forbindelse. Det er altså også muligt at bruge GamePad trådløst til styring af spil, mens ens telefon er sat til en ekstern skærm via et kabel.

Samsung har udviklet en app til GamePad, hvorfra brugeren kan søge efter, og købe spil, som passer til brug med den mobile spil-controller.

Der er ved lanceringen omkring 35 spil, der fungerer med Samsung GamePad. Blandt andet Modern Combat 4 og Need for Speed Most Wanted. I 2014 kommer der flere spil, som gør brug af controlleren.

- Dette tilbehør gør iPhone til en spillekonsol

Samsung GamePad vejer 195 gram og måler 137.78 x 86.47 x 31.8 mm.

Samsung GamePad, spil

Samsung GamePad

På vej til Danmark

Samsung har ved flere lejligheder vist deres smartphone GamePad frem, og MereMobil.dk har haft mulighed for, at prøve produktet live.

Der er ingen tvivl om, at hvis man er spilentusiast og træt af skærmbetjening, er Samsungs nye produkt, en oplagt gave til en selv. Særligt også fordi, at den ikke udelukkende kan bruges med Samsung-produkter.

Samsung har udsendt en international pressemeddelelse på produktet, som vil ligge klar i Danmark, i løbet af første kvartal 2014. Prisen ventes at starte på 795 kroner.

- Hitliste: Årets populæreste iPhone apps i 2013

Samsung GamePad, spil

Samsung GamePad

Mere til historien

Selvom der spilles mere og mere på telefoner og tablets, er der stadig interesse for de rigtige spil-konsoller til hjemmet. Således oplevede Sony ved lanceringen af PlayStation 4 større interesse, end der var produkter nok til.

Læs også:
- Subway Surfers er klar til Windows Phone
 - Ny Angry Birds – mød Angry Birds Go

Jeg er vild med designet på Galaxy Watch6 Classic

VIDEO: Flot design og gode sundhedsfunktioner, men desværre en del fejl i brugeroplevelsen - dog stadigvæk det bedste Android-smartwatch.

(mere…)
Samsung på vej med ny produktkategori

Samsung kan være på vej ny produktserie. Der er måske tale om en fingerring med smartfunktioner.

(mere…)
Samsung klar med anden generation af Freestyle

Samsung har tidligere lanceret en rigtig smart bærbar projektor, som giver storskærmsoplevelser alle steder. Nu er anden generation klar.

(mere…)
Samsung Galaxy Watch6 Classic test | Som at have en læge i lommen

TEST: Designet er mega fedt! Mængden af sundheds- og motionsdata er enormt! Når Samsung i mål? Læs min test af Galaxy Watch6 Classic.

(mere…)
Samsung Galaxy Z Fold5 test | én STOR forskel

TEST: Der er én stor forskel fra Galaxy Z Fold4 til Z Fold5, men er det nok til at retfærdiggøre den høje pris? Læs min test af Samsung Galaxy Z Fold5 og få svaret.

(mere…)
Samsung klar med The Frame til Disney-fans

KORT NYT: Er du fan af Disney og står og skal have et nyt TV, så er Samsung klar med The Frame i en særlig ”Disney 100 Edition”.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram