Samsung klar med GamePad til Android-telefoner

1

Samsung GamePad er på vej til Android baserede smartphones, så spilentusiaster kan få en bedre oplevelse af mobilspil.

Samsung GamePad, spil
Samsung GamePad

Hvis du er glad for at spille på din Android-smartphone, mens du venter på bussen, så kan du med Samsung GamePad (EI-GP20) gøre mobilspil lidt mere interessant.

Telefonen sættes i holderen på GamePad-controlleren, hvorefter du kan styre spillet, præcis som du ville gøre foran din X-Box eller PlayStation. Holderen kan håndtere enheder fra 4 til 6.3 tommers størrelse.

Denne spilgadget virker med alle mobilenheder, som kører Android 4.1 eller nyere, men er optimeret til brug med Samsungs Galaxy-enheder med Android 4.3 og frem. Det kan eksempelvis være Samsung Galaxy Note 3 og Samsung Galaxy S4.

Test: Galaxy Note 3 – når størrelse giver mening

Samsung GamePad
Samsung GamePad (Foto : John G. Pedersen)

35 spil – flere kommer

Parringen med mobilen sker via NFC, mens kommunikationen varetages af en Bluetooth forbindelse. Det er altså også muligt at bruge GamePad trådløst til styring af spil, mens ens telefon er sat til en ekstern skærm via et kabel.

Samsung har udviklet en app til GamePad, hvorfra brugeren kan søge efter, og købe spil, som passer til brug med den mobile spil-controller.

Der er ved lanceringen omkring 35 spil, der fungerer med Samsung GamePad. Blandt andet Modern Combat 4 og Need for Speed Most Wanted. I 2014 kommer der flere spil, som gør brug af controlleren.

Dette tilbehør gør iPhone til en spillekonsol

Samsung GamePad vejer 195 gram og måler 137.78 x 86.47 x 31.8 mm.

Samsung GamePad, spil
Samsung GamePad

På vej til Danmark

Samsung har ved flere lejligheder vist deres smartphone GamePad frem, og MereMobil.dk har haft mulighed for, at prøve produktet live.

Der er ingen tvivl om, at hvis man er spilentusiast og træt af skærmbetjening, er Samsungs nye produkt, en oplagt gave til en selv. Særligt også fordi, at den ikke udelukkende kan bruges med Samsung-produkter.

Samsung har udsendt en international pressemeddelelse på produktet, som vil ligge klar i Danmark, i løbet af første kvartal 2014. Prisen ventes at starte på 795 kroner.

Hitliste: Årets populæreste iPhone apps i 2013

Samsung GamePad, spil
Samsung GamePad

Mere til historien

Selvom der spilles mere og mere på telefoner og tablets, er der stadig interesse for de rigtige spil-konsoller til hjemmet. Således oplevede Sony ved lanceringen af PlayStation 4 større interesse, end der var produkter nok til.

Læs også:
Subway Surfers er klar til Windows Phone
 – Ny Angry Birds – mød Angry Birds Go

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
1 Kommentar
Ældste
Nyeste Flest stemmer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer