Samsung Galaxy Note 3 – på vej i tre nye farver

Den populære phablet Galaxy Note 3 fra Samsung, får nu tre nye farvevarianter tilføjet til sortimentet.

Der er ingen tvivl om, at Samsung med deres Note-serie har markedet formentlig bedst sælgende phablet, og nu oplyser Samsung, at den er på vej i tre nye farvevarianter.

De tre nye farver er “rose gold white”, ”rose gold black” og ”merlot red”, men ser man bort fra farven, så er enhederne identiske med den oprindelige Galaxy Note 3. Kineserne er dem, som får de nye varianter først. Her vil ”rose gold white” varianten allerede være klar i løbet af december måned. Det er endnu uvist, hvornår og om de lander på det danske marked.

- Test: Så fed er Samsung Galaxy Note 3

Mere til historien:

Galaxy Note 3 blev solgt i mere end 5 millioner eksemplarer på den første måned, dette var første generation af Note tre måneder om at nå, mens Note 2 brugte to måneder på at sælge 5 millioner eksemplarer.

Samlet set er der solgt mere end 43 millioner Galaxy Notes.

I september måned oplyste K Shin, der er chef i Samsung Mobile Communications, at der var solgt mere end 38 millioner Galaxy Note I og II tilsammen.

Samsung klar med det første Unpacked-event i Seoul

Rygterne har svirret, men nu er det officielt. Samsung afholder Unpacked-event for første gang nogensinde i Seoul. Det finder sted i juli.

(mere…)
AI og Samsung går støvsugervejen … blandt andet

Samsung har præsenteret visionen Bespoke Life 2023. Visionen er at forbedre brugernes liv gennem energieffektivitet, forbindelsesmuligheder og design.

(mere…)
Er Samsung Galaxy S23 FE på trapperne?

Ifølge de nyeste rygter tyder det på, at Samsung Galaxy S23 FE vil komme før Galaxy Z Flip5 og Galaxy Fold5.

(mere…)
Nu er Norlys Play klar til Samsung tv

Ejere af Samsung TV-skærme, som er Norlys-kunder, har nu fået en TV-app.

(mere…)
Samsung kan miste eksklusivitet

Da Samsung lancerede Galaxy S23-serien var det med en eksklusiv Snapdragon-processor, men måske kommer den i andre Android-modeller.

(mere…)
Sådan undgår du at mobilspil stjæler og misbruger dine børns data

GUIDE: Uskyldige mobilspil lænser data om vores børn og familie. Sådan stopper du dataindsamlingen fra telefonen.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram