Samsung Galaxy Note 3 – på vej i tre nye farver

Den populære phablet Galaxy Note 3 fra Samsung, får nu tre nye farvevarianter tilføjet til sortimentet.

Der er ingen tvivl om, at Samsung med deres Note-serie har markedet formentlig bedst sælgende phablet, og nu oplyser Samsung, at den er på vej i tre nye farvevarianter.

De tre nye farver er “rose gold white”, ”rose gold black” og ”merlot red”, men ser man bort fra farven, så er enhederne identiske med den oprindelige Galaxy Note 3. Kineserne er dem, som får de nye varianter først. Her vil ”rose gold white” varianten allerede være klar i løbet af december måned. Det er endnu uvist, hvornår og om de lander på det danske marked.

Test: Så fed er Samsung Galaxy Note 3

Mere til historien:

Galaxy Note 3 blev solgt i mere end 5 millioner eksemplarer på den første måned, dette var første generation af Note tre måneder om at nå, mens Note 2 brugte to måneder på at sælge 5 millioner eksemplarer.

Samlet set er der solgt mere end 43 millioner Galaxy Notes.

I september måned oplyste K Shin, der er chef i Samsung Mobile Communications, at der var solgt mere end 38 millioner Galaxy Note I og II tilsammen.

Samsung Galaxy brugere melder om burn-in på skærmen

Efter opdatering til One UI 6.0 så melder brugere om burn-in på skærmen i deres Samsung Galaxy-telefon.

(mere…)
Samsung klar med Android 14 opdateringsplaner

Samsung har afsløret opdateringsplanerne for Android 14 til mere end 50 Galaxy enheder, hvilket inkluderer både smartphones og tablets.

(mere…)
Sådan aktiverer du Wi-Fi opkald på iPhone og Android

GUIDE: Du kan med fordel bruge Wi-Fi opkald på iPhone, Samsung og andre Android-telefoner. Læs her hvordan du aktiverer Wi-Fi opkald.

(mere…)
Samsung arbejder IKKE på foldbar i mellemklassen

Der har svirret rygter om, at Samsung var på vej med en foldbar i mellemklassen. Det afviser en talsperson nu - selvom døren ikke lukkes helt.

(mere…)
Sony Xperia 10 V får Android 14

Android 14-opdateringen er frigivet til Sony Xperia 10 V enheder rundt i Europa. 

(mere…)
Samsung Galaxy Xcover 7 lækket på billeder

En ny hårdfør smartphone fra Samsung kan være på vej. Nye billeder er lækket af den kommende Galaxy Xcover 7.

(mere…)
Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer
Kom et skridt foran
Vil du være fuldt opdateret på de seneste nyheder, anmeldelser samt trends og tendenser i mobilbranchen? Få de seneste vurderinger først i vores nyhedsbrev.
Gå til tilmeldingssiden
Vi dækker den bærbare teknologi – smartphones, tablets, smartwatches, forbrugerstof og bringer baggrundshistorier og guides. MereMobil.dk har en ambition om at være den primære kilde at gå til, hvis du ønsker viden om branchen, der hver dag har enorm betydning for os alle.
© 2023 MereMobil.dk. Alle rettigheder forbeholdt.
magic-wandarrow-right-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram