Android-telefoner kan få Sailfish OS

0

Den nye mobilproducent Jolla vil tilbyde, at Android-brugere kan downloade Sailfish styresystemet til Android-telefoner.

Jolla
Jolla

Den nye mobilproducent Jolla, vil distribuere en ROM, der gør det muligt for dig, at få Sailfish styresystemet installeret på din Android-enhed. Det bekræftes af Jolla-chef Tomi Pienimäki.

Hele Sailfish OS er en videreudvikling af det tidligere operativsystem, MeeGo, som Nokia udviklede inden Stephen Elop besluttede, at Nokia satsede 100 procent på Windows Phone, som smartphone-platform. Det skriver Amobil.no.

Det er noget tid siden, at de første Jolla-mobiler blev vist frem, og det blev offentliggjort, at der er mulighed for at køre nogle Android-applikationer. Det betyder, kort og godt, at Jolla-telefonerne allerede fra lanceringen har adgang til et stort udvalg af applikationer. Dette har været en af de største mangler på Windows Phone-platformen.

Med udviklingen af en ROM, som gør Jolla kan installeres på eksisterende Android-enheder, så vil det altså også gøre udbredelsen af styresystemet kan blive større på kort tid, da brugere så ikke skal have en Jolla-telefon.

Det er endnu ikke oplyst, hvornår denne ROM til Android-enheder vil blive klar.

Mere til historien:

Jolla blev en realitet, da en gruppe af tidligere ansatte i Nokias MeeGo N9 organisation besluttede, at de ville bringe nye MeeGo-enheder på markedet. Jolla består af direktører og centrale fagfolk, som tidligere arbejdede med MeeGo og N9 hos Nokia. Den første Jolla-telefon blev sat til salg den 27. november 2013 i Finland.

Subscribe - få opdateringer på tråden
Notify of
guest
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Se alle kommentarer